Nieuwe producten van Barbie Dreamtopia

28 februari 2017

Dit voorjaar brengt Mattel het derde Dreamtopia koninkrijk, Zoethuizen, tot leven met gloednieuwe Barbie-producten. 

In het koninkrijk Zoethuizen draait alles rond creativiteit, innovatie en appreciatie en dat vertaalt zich ook in de functies van de poppen. Zo kan de zachtgekleurde Barbie Bellenfee zeepbellen maken met haar vlindervormige vleugels. Een flesje bellenblaasvloeistof is inbegrepen om de vleugels in een bijgeleverde vlindervormig badje te dompelen. Door aan de gele strik op haar riem te trekken, gaat de waaier aan haar vleugels draaien met giga-zeepbellen tot gevolg.

De kleinere schattige meerminnen zorgen met hun staart dan weer voor fijne belletjes in Zoethuizen. Ook hier is een flesje bellenblaasvloeistof inbegrepen om de staarten eenvoudig onder te dompelen in een schelpvorm. Zo worden er heel wat minibellen de lucht ingeblazen. Ze krijgen elk een eigen fruitige onweerstaanbare look bestaande uit druiven, kersen en ananas.

Ook met Chelsea, het hoofdpersonage uit de Dreamtopia afleveringen, wordt het mogelijk om de avonturen na te spelen met Dreamtopia Magische Droomboot. De Chelsea-pop kan een tocht in haar Magische Droomboot maken en zo naar de favoriete koninkrijken vliegen. Het bed verandert in een magische boot en zit boordevol schattige verrassingen. Het voertuig heeft echt draaiende wielen die goed verstopt zijn. Tijdens het rijden klapperen de vleugels en draaien de luchtballen met roze wolkjes, vrolijke kleuren en vlinders. De Chelsea-pop kan het roer overnemen of wegdromen onder haar dekentje terwijl haar vrolijke puppy mee op avontuur vertrekt.

Aan het koninkrijk Wonderlokken Woud voegt Mattel een nieuwe Barbie-prinsespop toe. Elke Barbie-prinsespop heeft drie verschillende haarkleuren voor drie keer zoveel speelplezier! De blonde lokken zijn in een oogwenk te veranderen: bij het draaien van het hoofd wordt het haar felroze en door het aanbrengen van ijskoud water met een sponsje op het haar, worden er felpaarse strengen zichtbaar. Met de inbegrepen borstel en kroon worden de mooiste kapsels gecreëerd. De Barbie-pop draagt een prachtige roze jurk met glitters en een bloemenprint op de lange, wijde rok. De paarse schoentjes en een opvallende halsketting maken elke outfit compleet.

www.mattel.be 

Meer in deze categorie: