Spectron presenteert: de nieuwe Robots van Silverlit

28 februari 2017

Silverlit introduceert een gloednieuwe serie interactieve Robots met diverse speelfuncties voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. 

Iedere Robot is uniek wat betreft technologie, gebruikswijze en ontwerp. Dit maakt de Robots geschikt voor doelgroepen van jong tot oud. Deze nieuwe leden van de Silverlit Robot Familie zullen het hele gezin gegarandeerd vermaken!

De nieuwe Robots hebben een aantal gemeenschappelijke functie’s: hun ogen en mond geven licht, ze bewegen, ze dansen op hun favoriete muziek en ze zijn voorzien van een stemopname functie. De laatste functie maakt het mogelijk om je eigen teksten in te spreken, die de robots zullen herhalen met hun robotstem. Zet de verschillende Robots bij elkaar en ze zullen met elkaar communiceren en dansen. Ze reageren op geluid, maar zijn eveneens aan te sturen via een gratis app.

POKIBOT - Een draagbare robot met meer dan 6 speelfuncties, beschikbaar in 2 stijlen en 6 vrolijke kleuren. Pokibot reageert op geluid en is voorzien van een stemopname functie. Bevestig een koord aan het daarvoor bestemde oog bovenop je Pokibot, hang hem aan je rugtas en neem hem overal mee naartoe!

MAZEBREAKER - Een Robot in de kleuren wit en zwart met een heel speciaal talent: zet hem in een doolhof en hij zal zelf de weg naar buiten vinden. Ook kan hij een getekende route bewandelen en binnen een cirkel blijven lopen. Deze robot wordt geleverd inclusief een doolhof. Deze robot heeft meer dan 8 speelfuncties. 

MACROBOT - Jouw eerste stap naar een echte Robot! Macrobot is een RC Robot met vele bijzondere gaven. Al balancerend op zijn wielen beweegt Macrobot zich alle kanten op. Op de controller bevindt zich een draaiknop waarmee je hem tot 50 programmeerbare actie’s kunt laten uitvoeren. Op het meegeleverde plateau zal Macrobot kleine voorwerpen voor je vervoeren. Kortom, Macrobot staat garant voor urenlang speelplezier!

Laatst aangepast op dinsdag, 28 februari 2017 09:57
Meer in deze categorie: