Wat voor nieuws bij Schleich voor 2017?

15 december 2016

Eens te meer verwent Schleich ons met een breed aanbod aan nieuwigheden voor het nieuwe jaar. Welke wereld ook jouw voorkeur geniet; in de opkomende collectie vind je zeker en vast jouw ding.

Al vanaf januari kunnen de paardenliefhebbers hun lievelingspaard terugvinden in het nieuwe aanbod van de Horse Club. Vanaf maart zal het gamma zich verder uitbreiden, ditmaal met speelsets en eerste keus accessoires.
In de Wild life wereld komt de jungle volledig tot haar recht met dieren zoals de oerang oetan en de toekan. Maar dat is niet alles: vanaf maart zullen ook de bosdieren terugkeren in het assortiment.

De Farm World laat jou de grote klassiekers van het boerderijleven herontdekken. Binnen het assortiment speelsets zal het hondenhok ongetwijfeld uitgroeien tot een hebbeding voor de allerkleinsten.
Bij de dino's betreden de gevederde Utahraptor en andere reuzen het Schleich universum. Wat wil je nog meer om de reeds populaire "dinovulkaan met T-Rex" te vervolledigden?

Eldrador, Bayala en licenses breiden natuurlijk ook hun gamma uit. Ontdek snel de nieuwe figuurtjes van Maya de Bij! Voor de smurfenliefhebbers is er ook goed nieuws. In februari kunnen zij bovenop de klassieke serie de personages van de volgende film "The smurfs and the lost village" verwachten!
Het komende jaar is beloftevol bij Schleich!

Meer in deze categorie: