Mattel lanceert speelgoedlijn Bob De Bouwer

15 december 2016

Een introductie voor Bob De Bouwer is al lang niet meer nodig. De kinderheld die alles kan maken, maakt deel uit van de Hit Entertainment portefeuille van Mattel en werd dit jaar in een nieuw en modern werfjasje gestopt.

Sinds het voorjaar 2016 zijn nieuwe afleveringen met de vernieuwde Bob De Bouwer te zien op Ketnet en daar hoort ook nieuw speelgoed bij. Zo lanceert Mattel verschillende voertuigen, mini Bob actiefiguren en een Mash & Mold zandassortiment met voertuigen en speelsets, aangevuld met rollenspel items in samenwerking met Smoby (o.a. Bob’s werktafel…).

Opvallend zijn de pratende voertuigen en de grote pratende actiefiguur Switch ’n Fix Bob inclusief gereedschapsriem met licht en geluid. Bij de voertuigen is onder andere de Dig & Drive Scoop te verkrijgen. Hij is niet alleen een hardwerkende graafmachine, hij is ook Bob’s beste vriend. Scoop komt nu tot leven en bevat flexibele wielen, authentieke geluiden, verstelbare gravers en ledverlichting. Met de pratende actiefiguur Switch ’n Fix Bob kan er nu dankzij zijn roteerbare gereedschapsriem nog sneller gewerkt worden. Kinderen kunnen Bob eenvoudig voorzien van een drilboor, zaag of vijzel met slechts een druk op zijn helm. De gereedschappen lichten op en maken geluidenalles kan na de klusnetjes terug in de hand van Bob of zijn gereedschapsriemgeplaatst worden. Kunnen wij het bouwen? Nou en of!

Ontdek meer op:

www.bobthebuilder.com/nl-be/ 

Meer in deze categorie: