Wetenschap is leuk! Experimenteer met de speeldozen van Science4you.

16 augustus 2016

Maak kennis met de wereld van de wetenschap op een verrassende, leuke en leerzame manier. Het merk Science4you richt zich op het ontwikkelen van wetenschappelijk en leerzaam speelgoed. 

Ze maken spellen die kinderen in staat stelt over vele onderwerpen van alles te leren op een eenvoudige, plezierige en intuïtieve manier.

Science4you brengt een ruim assortiment aan experimenteerdozen op de markt in de Benelux.  Zo is er de Slijmfabriek om slijmerige monsters mee te maken. De kristalfabriek waarmee je grote gekleurde kristallen mee kan maken. Schrijf geheime boodschappen en verander de kleur van oplossingen met chemische reacties met het Scheikunde 1000 pakket. Met de lippenstiftfabriek kun je gekleurde lippenstift en geparfumeerde lipglossen maken. Ontdek van alles over fossielen met de T-rex Fossielset en met de Superwetenschapsset leer je de wetenschap begrijpen en leer je hoe wetenschappers werken. En wil je van alles weten over chocolade, dan kies je voor de Chocoladefabriek. Elk pakket bevat een educatief boek en meerdere experimenten.

Vanaf nu verkrijgbaar bij Oku Business Partners. Kijk op www.oku.nl voor het totale assortiment. 

Meer in deze categorie: