TwinSpring Gold

16 augustus 2016

Bij gewone trampolines zie je altijd één rechte veer. Wat het TwinSpring Gold systeem zo bijzonder maakt zijn de schuin geplaatste dubbele veren, in een V stand. 

Hierdoor kunnen we een hele goede lange veer in de trampoline plaatsen zonder dat dit veel ruimte inneemt. Dit zorgt daarnaast voor een extra groot springoppervlak waar je zelfs aan de rand nog lekker kunt springen.

Trampoline springen kan best vermoeiend zijn. Het is dus belangrijk om de juiste veren voor een trampoline te ontwikkelen, zodat ook kleinere kindjes lekker kunnen springen. De TwinSpring Gold heeft extra veel wikkelingen waardoor deze heel soepel springt en het dus veel langer duurt voordat je moe wordt.

De veer is het belangrijkste onderdeel van de trampoline en daar hebben wij dus veel onderzoek naar gedaan. De veer moet niet alleen zo goed en fijn mogelijk springen, maar moet daarnaast ook veilig zijn. Door de extra wikkelingen van deze veer kan er nooit veel ruimte ontstaan tussen 2 wikkelingen en kun je je niet bezeren, zelfs niet als je hem aanraakt tijdens het springen.

Als vanzelfsprekend is deze veer ook volledig gegalvaniseerd (van binnen en van buiten) met een degelijke roestbestendige zinklaag. Het installeren van deze veren is door het handige installatiesysteem zeer eenvoudig. Deze TwinSpring Gold veren worden gebruikt op alle BERG Champion, BERG EazyFit en alls BERG Elite+ Trampolines.

Alle trampolines die beschikken over een TwinSpring Gold veer:

•             BERG Champion Trampoline

•             BERG EazyFit Trampoline

•             BERG Elite+ Trampoline

Meer in deze categorie: