Met PLAYMOBIL® op vakantie

24 mei 2016

Kan je niet wachten tot de grote vakantie om op zomerkamp te vertrekken? Dan begint het avontuur toch gewoon nu al voor jou?

In het PLAYMOBIL® Vakantiepark hebben de akela’s namelijk hun tentenkamp al opgezet. Overnachten zoals een echte scout doe je in de Grote Vakantiebungalow. Er zijn maar liefst 6 gloednieuwe sets die het aanbod voor de actieve vakantiegangers compleet maken!

 “Kumbaya my lord”

Kan je niet wachten tot de grote vakantie om op zomerkamp te vertrekken? Dan begint het avontuur toch gewoon nu al voor jou? In het PLAYMOBIL® Vakantiepark hebben de akela’s namelijk hun tentenkamp al opgezet. Overnachten zoals een echte scout doe je in de Grote Vakantiebungalow. Er zijn maar liefst 6 gloednieuwe sets die het aanbod voor de actieve vakantiegangers compleet maken!

Voor padvinders vanaf 5 jaar.

Nu reeds verkrijgbaar

“Welcome aboard!”  

Het is een drijvend vijfsterrenhotel en meert in de meest mondaine havensteden aan over de hele wereld! Wat is het? Maak je klaar om het grootste cruiseschip ooit te aanschouwen, want met zijn 74 cm lang en 21 cm breed vaart de luxueuze Panama deze zomer voor de allereerste keer de PLAYMOBIL®-haven binnen! Maar vergis je niet, deze drijvende gigant doet niet enkel de Noordzee aan, hij gaat zelfs helemaal tot in het verre, tropische Tiki Beach! Neem snel jouw ligstoel in op het dek vooraleer ze allemaal ingenomen zijn!

Voor zonnekloppers en waterratten vanaf 6 jaar.

Verkrijgbaar vanaf augustus.      

Meer in deze categorie: