Way to Play bij OKU

24 mei 2016

OKU brengt sinds vorig jaar het nieuwe merk Way to Play op de markt in Nederland en België. 

Way to Play is een heel nieuw concept van de Nederlandse ontwerper Sybren Jelles. Die was voor zijn zoon op zoek naar een origineel cadeau, vond niet meteen iets dat hem zinde, en is toen zelf iets gaan bedenken. En daar is Way 2 Play uit voortgekomen. Dit zijn flexibele autobanen, gemaakt van rubber. Deze zijn duurzaam, stevig en makkelijk te reinigen.

Het is heel eenvoudig speelgoed. Op de autobanen staan bepaalde prints zoals zebrapaden, wegmarkeringen of parkeerplaatsen. Je hebt rechte stukken, bochten, rotondes, een kruispunt… die je naar hartenlust kan combineren. Het meest eenvoudige pakket bevat twaalf baandelen. Daarnaast is er ook nog een 16-delige en een 24-delige set. Ten slotte kan je ook nog baanstukken apart kopen.

Het leuke is dat je deze banen met ander speelgoed kan combineren: met autootjes, met bruggen, met huisjes… Door die combinatie te maken met ander speelgoed, wordt de creativiteit en fantasie van kinderen ook gestimuleerd. De banen zijn makkelijk mee te nemen, en je kan ze zowel gebruiken op een harde ondergrond, als op zand of gras. 

Laatst aangepast op dinsdag, 24 mei 2016 10:01
Meer in deze categorie: