Goliath Phlat Ball

24 mei 2016

Verleden jaar lanceerde Goliath de Phlat Ball Classic, een leuke, snelle combinatie van een bal en een frisbee tegelijk. Vanaf nu ligt de nieuwe coole Phlat Ball Aeroflyt in drie kleurcombinaties in de winkels. Je kunt er niet alleen nog verder mee gooien maar ook verschillende games mee spelen. Doe je mee?

Ben je handig met gooien en vangen? Wil je weleens wat anders dan de klassieke bal? Dan is de Phlat Ball Aeroflyt iets voor jou. Door de boven- en onderkant stevig tegen elkaar te drukken wordt de Phlat Ball Aeroflyt een platte disk. Gooi hem naar je medespeler en in de lucht springt hij vanzelf open tot een bal. De flexibele Phlat Ball Aeroflyt is gemaakt van zacht plastic en de speciale coating zorgt ervoor dat hij goed in je hand ligt. Door zijn strak design vliegt hij bovendien nog verder en sneller dan de gewone Phlat Ball. Hollen en vangen maar!

Wil je de Phlat Ball Aeroflyt meenemen naar het strand, de speeltuin of naar de tuin van je vriendjes? Druk hem dan gewoon plat en hij past gemakkelijk in je tas of rugzak. Met de Phlat Ball Aeroflyt kun je ook vier verschillende games spelen: Phlat Potato voor twee spelers, Phunky Monkey en Phun Tag voor drie of meer spelers en Ultimate Phlat Ball voor vier of meer spelers.

De Phlat Ball Aeroflyt stimuleert je behendigheid, weegt niet veel en is makkelijk mee te nemen. Je kunt hem alleen niet gebruiken als voetbal en je kunt hem beter ook niet tegen een muur aangooien.

De adviesprijs voor de Phlat Ball Aeroflyt – verkrijgbaar in rood/zwart, oranje/ blauw en groen/blauw – is 17,99 euro. Ook de gewone Phlat Ball – verkrijgbaar in rood/geel en blauw/groen – kost 17,99 euro.

Leeftijd: vanaf 5 jaar.

Meer in deze categorie: