Götz bij Bertoy

11 april 2016

Elke kleine meid heeft nood aan een beste vriendin en als het om poppen gaat, heeft Götz zeker voor ieder wat wils!

Van baby’s om te verzorgen tot peuters en zelfs tienerpoppen: er is ongetwijfeld een ruime keuze in verschillende categorieën met meerdere formaten. Dankzij dit complete en gespecialiseerde aanbod is Götz hét poppenmerk bij uitstek om in huis te halen. Want ook beginnende winkels kunnen profiteren van een goed startaanbod dat onder andere een aantal prachtige demo-poppen bevat.

De poppen van Götz staan uiteraard bekend om hun natuurgetrouwe uiterlijk, unieke uitstraling en hoge kwaliteit. De ogen en wimpers van elke pop zijn handgemaakt, het haar is gemakkelijk te kammen en bij sommige poppen kan je het zelfs wassen. Verder bevatten ze ook geen giftige of allergie-opwekkende stoffen.

Daarnaast is er ook een scala aan diverse accessoires te verkrijgen, zoals draagstoeltjes, kleding, tassen, reiswiegjes en nog veel meer. Met deze spullen kunnen de poppen naar hartenlust aangekleed en verzorgd worden. De kleertjes kunnen zelfs in de wasmachine!

Een Götz pop zorgt dus ongetwijfeld voor jarenlang speelplezier! Het hele Götz gamma is exclusief te verkrijgen via de agent BERTOY voor Benelux. (www.bertoy.com)

Meer in deze categorie: