Constructie en licht : de sleutel van het succes van Laser Pegs!

11 april 2016

De lichtgevende bouwsteentjes van Laser Pegs (compatibel met elke andere traditionele bouwsteen) kennen een groeiend succes bij de kleine ingenieurs in spe.

Tussen de meest gevraagde artikelen, geven de dozen van National Geographic een brede waaier aan modellen om te bouwen : de dierenvrienden ontdekken de oceanen (Ocean 6 in 1), lopen in de sporen van wilde dieren (Animals 12 in 1) en gaan op zoek naar de dino’s (Dinosaures 24 in 1).

De cultuurfanaten kunnen historische monumenten doen herrijzen zoals de piramides, het Parthenon en de triomfboog (Landmark and archeology 30 in 1), terwijl de dappere avonturiers de ruimte doorkruisen aan boord van een raket of andere ruimtetuigen (Space 24 in 1 – Interstellar rover 8 in 1).

Elke doos biedt verschillende adembenemende creaties beschreven in de handleiding, maar laat ook aan onze bengels de kans hun inspiratie de vrije loop te laten en hun eigen bouwwerk in elkaar te zetten in alle denkbare kleuren.

En dat is nog lang niet alles… eens afgewerkt, geeft elk National Geographic bouwwerk licht in het donker. Beter nog: het reageert op de stem en op muziek om werkelijk te kunnen schitteren.

Laser Pegs wordt in de Benelux verdeeld door Puppy.

Meer in deze categorie: