OKU stelt voor: Brixies

11 april 2016

Brixies is een nieuwe trendy merk van mini-bouwsteentjes, dat bouwplezier biedt voor jong en oud!

Brixies werd vorig jaar door OKU nieuw geïntroduceerd in België en Nederland. Het merk werd ontwikkeld door de Duitser Joachim Schäfer. Het gaat om hele kleine bouwblokjes waarmee allerlei figuren kunnen worden gemaakt. Deze worden vooral gekenmerkt door een hippe uitstraling met trendy kleuren. Bovendien is spelen met Brixies heel goed voor de fijne motorische vaardigheden van kinderen.

In het Brixies-aanbod zijn er verschillende lijnen. De dierenlijn telt inmiddels al meer dan veertig verschillende artikelen. Genoeg om al een aardige dierentuin mee te bevolken. Enkele blikvangers zijn de walvis (80 blokjes), de dinosaurus en de olifant (111 blokjes). Naast de dieren is er ook een lijn met wereldberoemde gebouwen, zoals de Eiffeltoren, de Tai Mahal (475 blokjes), de Big Ben (380 blokjes) en het Empire State building. Ten slotte is er ook nog een lijn met muziekinstrumenten met onder andere een harp, een piano, een drumstel en een gitaar. Voor elk wat wils.

Het Brixies-aanbod is al behoorlijk uitgebreid, maar er komen voortdurend nog nieuwe artikelen bij. Bovendien is het speelgoed dat zowel bij jong (vanaf 8 jaar) als oud in de smaak valt. Voor in de winkels zijn er leuke displays met kleine zakjes beschikbaar om op de toonbak te plaatsen. De grotere sets met wat meer blokjes worden in doosjes geleverd. 

Meer in deze categorie: