Cartamundi en KBVB lanceren exclusieve Red Devils speelkaarten

03 maart 2014

Naar aanleiding van het komende wereldkampioenschap in Brazilie pakt Cartamundi uit met exclusieve kaartspellen rond het Belgische nationale voetbalelftal.

Cartamundi komt aan de aftrap met twee verschillende producten in het  Red Devils gamma. Enerzijds speelkaarten met officiële portret- en actiefoto’s van onze Rode Duivels. Dit kaartspel is een absoluut hebbeding voor iedere fan en verzamelaar.

Daarnaast brengt Cartamundi klassieke  speelkaarten uit, volledig in de officiële Belgian Red Devils look.

De samenwerking tussen Cartamundi en KBVB past volledig in de strategie om onze nationale trots te verdedigen. Cartamundi heeft puur Belgische roots en staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Beide kenmerken zijn ook de troeven van ons nationaal elftal. Een samenwerking tussen beiden is dan ook een meer dan logische stap.

De Duivelse kaarten zullen te koop zijn in supermarkten, krantenwinkels en speelgoedzaken. Daarnaast werkt Cartamundi samen met een aantal officiële partners van de Rode Duivels om gedurende de aanloop naar het WK originele en innovatieve acties met speelkaarten op poten te zetten.

Naast de  Red Devils speelkaarten heeft de Turnhoutse firma ook een licentieovereenkomst met FIFA,  om  officiële FIFA kaartspellen  op de markt te brengen. Ook deze zijn in de winkel verkrijgbaar.

Laatst aangepast op dinsdag, 04 maart 2014 11:01
Meer in deze categorie: