Lalaloopsy familie breidt uit met twee fantastische poppenreeksen!

03 maart 2014

In 2014 zal speelgoeduitgever MGA Entertainment het Lalaloopsy-assortiment uitbreiden met 2 nieuwe poppenreeksen: Lalaloopsy Babies & Bubbly Mermaid.  

Naast de Lalaloopsy Large, Littles en Mini Lalaloopsy Littles brengt MGA nu een baby-lijn van de bekende Lalaloopsy-reeks op de markt, onder de naam Lalaloopsy Babies. Daarnaast voegt de Bubbly Mermaid zich aan het assortiment toe, voor uren bubbelpret! Bijkomend worden 4 nieuwe Large Dolls in het voorjaar toegevoegd aan het assortiment. Ook van de Lalaloopsy mini's komen binnenkort meerdere nieuwe figuren op de markt.

Lalaloopsy Babies

Ontdek de magische wereld van Lalaloopsy en ontmoet je favoriete Lalaloopsy poppen toen ze nog een baby waren!

De originele Lalaloopsy-poppen zijn vanaf nu verkrijgbaar als knuffelzachte baby’s voor heel veel speelplezier! Elke baby komt samen met een drinkflesje in de vorm van hun favoriete huisdier, een fopspeen en een passende muts volgens hun eigen persoonlijkheid. Elke Lalaloopsy-baby heeft een eigen uniek gedrukt patroon, een datumstempel op hun achterste en een navel 'knopje’.

Deze nieuwe Lalaloopsy-poppenreeks bestaat uit 4 unieke baby’s: Crumbs Sugar Cookie, Pillow Featherhead, Jewel Sparkles en Mittens Fluff ‘N’ Stuff.

Consumentenadviesprijs: 19,99 euro.

Bubbly Mermaid

Deze bijzondere Lalaloopsy-poppen hebben haar van schuim en zorgen voor heel veel bubbelpret! Vul het haar met de magische zeep en knijp in de staart voor nog meer schuim! Deze pop is ook te gebruiken met eigen shampoo, badschuim of zeep voor nog meer Bubbly Mermaid-plezier.

Consumentenadviesprijs: 34,99 euro.

Laatst aangepast op dinsdag, 04 maart 2014 11:01
Meer in deze categorie: