Out with the old and in with the New!

17 juni 2015

De merknaam Decorfin gaat verdwijnen en zal binnenkort vervangen worden door de merknaam Amsterdam. 

Er zijn verschillende verfsoorten met elk een eigen receptuur voor uiteenlopende ondergronden. Dit zorgt voor een optimaal resultaat op bijvoorbeeld glas, porselein, steen, hout, klei metaal en textiel.

Het huidige Amsterdam assortiment biedt twee kwaliteiten acrylverf,  markers, spraypaint  en hulpmiddelen en wordt door de introductie van Amsterdam Deco uitgebreid met: Amsterdam Universal Satin & Gloss, Amsterdam Glass, Amsterdam Porcelain, Amsterdam Textile, Amsterdam Metallic, Amsterdam Patina, Amsterdam Contour Paint & Relief Paint, hulpmiddelen en penselen. Elke range bestaat uit uiteenlopende (half) dekkende en (half) transparante kleuren. Van 7 kleuren Amsterdam Metallic tot 62 kleuren Amsterdam Universal Satin.

Royal Talens, fabrikant van wereldbekende fine art merken als Rembrandt, Van Gogh, Amsterdam, Cobra en Talens Art Creation, volgt en herkent nieuwe ontwikkelingen of trends in de markt. Amsterdam speelt met het nieuwe uitgebreide assortiment  in op de wensen van zowel beginnende als professionele kunstenaars, illustratoren en decorateurs. Elk voorwerp kan nu veranderd worden in een uniek kunstwerk: schoenen, een tas, lamp, skateboard, een T-shirt of een stoel.  De wereld is een canvas. Dream x Create!

 “De consument uit zich steeds expressiever en creatiever”, constateert Marloes Veldhuis, International Brand Manager bij Royal Talens. Het nieuwe assortiment geeft de consument de mogelijkheid om op diverse ondergronden te werken. Het is zowel geschikt voor het beschilderen van fijne als grotere oppervlakken.

De missie van Royal Talens is het faciliteren en stimuleren van creatieve expressie op het gebied van schilderen en tekenen. Kwalitatief hoogwaardige en inspirerende producten en het delen van kennis in ieder relevant segment. We doen dit op basis van 115 jaar ervaring, grondige kennis van onze producten en van de behoeften van consumenten.

Laatst aangepast op woensdag, 17 juni 2015 11:48
Meer in deze categorie: