Heerlijk knuffelen met My Little BABY born

13 maart 2015

Een kleintje voor je kleintje, dat is de My Little BABY born® productlijn. Deze poppen hebben alle mooie kenmerken van hun grote zus, zijn ontzettend schattig en boven alles heerlijk knuffelbaar. 

De jongste telg binnen de My Little BABY born-familie is het First Love Nachtvriendje, een rustgevende knuffel voor de allerjongsten. Daarnaast maakt de nieuwe Easy Fit-kledingcollectie het voor kinderen gemakkelijk hun favoriete pop om te kleden. De pasvormen zijn zo ontworpen dat zelfs de kleinste kinderhanden er goed mee overweg kunnen.

First Love Nachtvriendje

We willen je graag kennis laten maken met de knuffeligste babypop ter wereld! Het My Little BABY born® First Love Nachtvriendje is een pop voor de allerkleinsten en kan gebruikt worden als eerste wieg- of ledikantvriendje. Haar hele lijfje inclusief de achterkant van haar hoofdje zijn knuffelig zacht: perfect om ieder opgroeiend kind te vergezellen. De pop is fluweelroze en heeft een hartje op haar buik. Ze is niet alleen ideaal om te knuffelen, maar helpt ook je kind tot rust te brengen.

Door op het hartje te drukken, activeer je het nachtlampje in de vorm van een beertje en wordt er een kalmerend melodietje afgespeeld. Het zijn de meest knuffelige, bij de leeftijd passende speelkameraadjes die je kleintje zich maar kan wensen.

Easy Fit-kledingcollectie

Om de BABY born-ervaring nog beter te maken is Zapf Creation altijd bezig met innoveren. Helemaal nieuw dit voorjaar is de Easy Fit-kledingcollectie. Alle onderdelen uit de collectie zijn wat betreft pasvorm en sluiting zo ontworpen dat zelfs de kleinste kinderhandjes eenvoudig de pop aan- en uit kunnen kleden. Zo kan ieder kind gemakkelijk en zelfstandig overweg met de pop.

My Little BABY born, voor alle leeftijden een pop

Het My Little BABY born® assortiment groeit mee met je kind. Er is namelijk een passende pop en bijkomende accessoires voor kinderen van diverse leeftijden. De poppen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën: First Love (vanaf geboorte), SuperSoft (1+ jaar), Badplezier (2+ jaar) en de interactieve BABY born pop (3+ jaar). De poppen gaan mee in de ontwikkeling van baby's en kleine kinderen vanaf de allereerste dag. Een bijkomend voordeel: de My Little BABY born-poppen zijn gemakkelijk met de hand wasbaar en dus zo weer schoon. 

Meer in deze categorie: