Super krachtig en snel de Gaucho Superpower kan alle hindernissen aan!

27 januari 2015

Hij is mooi, krachtig , wendbaar en super bestendig. Kortom alles wat je wil voor een elektrisch ‘ off-road’ voertuig en  ideaal voor echte avonturiers van 6 jaar en ouder.

De Gaucho Superpower haalt, tot groot jolijt van de al iets grotere kinderen, een maximum snelheid van 10km/h. Sturen is een makkie met deze krachtpatser. Veiligheid, precisie en comfort zijn termen die de Gaucho alle eer aandoen.

Zelfs de meest oneffen vlakten houden dit geweldige voertuig niet tegen. Een echt achterwielophanging, de hoogte van het chassis en de met rubber overtrokken tractiewielen zijn enkele van de vele kenmerken die ervoor zorgen dat de Gaucho geen enkel obstakel uit de weg gaat. Je kan zelfs een reisgezel mee vervoeren die zich kan vasthouden aan de greep op het dashboard als het wat ruw wordt.

Maar ook zijn look en de leuke snufjes binnenin maken van de Gaucho Superpower een fantastisch voertuig. Niets werd aan het toeval overgelaten. Veiligheidsgordeltjes, verstelbare zeteltjes, een toeter en niet te vergeten een echte FM radio met Mp3 aansluiting. 

Kortom het is al een avontuur op zich om te ontdekken wat de Gaucho nog allemaal te bieden heeft. Maar we sluiten af met de aanwezigheid van een gereedschapkistje met hamer, knijptang moersleutel en  schroevendraaier en de Adventure trailer (afzonderlijk aan te kopen) kan aangekoppeld worden voor extra laadruimte.

Meer in deze categorie: