De blikvangers van MGA, Little Tikes en Zapf

03 december 2014

Dit najaar zijn er weer heel wat blikvangers bij MGA, Little Tikes en Zapf…

Verwacht het onverwachte met Lalaloopsy Girls

mga04Lalaloopsy Girls™

De Lalaloopsy Girls™ zijn een gloednieuwe poppenreeks binnen de Lalaloopsy™ franchise, gemaakt om nog meer tot de verbeelding te spreken van de kleine Lalaloopsy™ fans.

De Lalaloopsy™ zijn ondertussen grote meiden geworden en dat betekent dat ze gaan studeren in de Lalaloopsy™ Academy for Learning Arts (L.A.L.A.). Ze volgen magische lessen, slapen samen op een slaapzaal, delen hun diepste geheimen en giechelen heel wat af. Wat er ook gebeurt, ze zijn voor altijd….Stitched Together, Friends Forever!

 Elke Lalaloopsy Girls™-pop heeft een unieke persoonlijkheid die aansluit bij het materiaal waarvan ze gemaakt is, en heeft grappig haar en de nodige accessoires om eindeloos mee te spelen. Het poppengamma bevat de originele favorieten Peanut Big Top™, Spot Splatter Splash™, Crumbs Sugar Cookie™ en Tippy Tumblelina™, samen met hun huisdieren die in verhouding staan met hun eigen persoonlijkheid.

Lalaloopsy Girls Deluxe™

Er bestaat ook een luxeversie van deze Lalaloopsy Girls™ waarbij elke Lalaloopsy Girls™-pop een 2de outfit en extra haaraccessoires heeft. De Deluxe poppen Bea Spells-A-Lot™, Pix E. Flutters™, Jewel Sparkles™ en Mittens Fluff ‘N’ Stuff™ veranderen ook van haarkleur als ze in aanraking komen met koud water.

De poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en hebben een adviesprijs van 17,99 euro voor de Lalaloopsy Girls™-pop en 24,99 euro voor de Deluxe versie.

De Lalaloopsy Girls™ zijn geliefde verzamelpoppen en geven kleine meiden mee dat samen leren en samen geheimen delen met je vriendjes heel leuk kan zijn en kan leiden tot nog sterkere vriendschapsbanden.  Het nieuwe merk is daarmee de ideale overgangspop om de allerjongsten te begeleiden in een verhaal waarin ze grote meiden worden. 

Lalaloopsy Girls™ Cabrio

De Lalaloopsy Girls™ hebben nu ook hun eigen wagen, en wat voor eentje! Deze supertoffe cabrio is de perfecte wagen voor onze Lalaloopsy Girls™, met zijn heldere kleuren, knopen als koplampen en ronduit prachtige details met een ‘steekje’. In de radiografisch bestuurde cabrio passen 2 poppen en de wagen is verkrijgbaar in zowel roze als paars. De Lalaloopsy Girls™ cabrio heeft een richtprijs van 34,99 euro.

Te gekke Lalaloopsy Girls™ muziekvideo

De Lalaloopsy Girls™ meiden zijn nu ook live te bewonderen in een catchy muziekvideo over hun doldwaze avonturen, aan elkaar gestikt door de choreograaf (JaQuel Knight) van de muziekvideo’s van Beyonce. Bekijk hun muziekvideo, zing mee, leer de Lalaloopsy™ danspasjes en dompel je helemaal onder in de Lalaloopsy Girls™ wereld!

Met Little Tikes zijn de allerkleinsten helemaal klaar voor het najaar

mga19Dit najaar heeft Little Tikes weer het leukste aanbod aan interactief speelgoed voor jonge kinderen. De Activiteiten Tuin™ is nog steeds ongekend populair. Dankzij de verschillende functionaliteiten van het speelgoed, is er plezier van te beleven in iedere fase van het opgroeiende kind. Voor ieder kind dat niet kan wachten om zelf in de keuken heerlijke gerechten klaar te maken is de Gootsteen en Kookplaat het ideale speelgoed. Een heerlijke ‘maaltijd’ staat zo op tafel dankzij het kookstel en kan weer netjes worden opgeborgen nadat de afwas is gedaan. De Touch 'N' Go Racers™ komen nieuw de speelgoedlijn binnen gescheurd. Deze snelle wagens worden aangestuurd door middel van aanraking, waarna ze er in een handomdraai vandoor racen. Speelgoed van Little Tikes stimuleert opgroeiende kinderen spelenderwijs motorieke en creatieve vaardigheden te ontwikkelen.

De Activiteiten Tuin is geschikt voor kinderen vanaf zes maanden, tot drie jaar oud. Deze multifunctionele speelset werkt uitdagend voor kinderen om zichzelf te ontwikkelen. Spelenderwijs gaan ze aan de slag met één van de vele vormen van vermaak die de Activiteiten Tuin te bieden heeft. De set is voorzien van een kruipbaan, deuren die open en dicht gaan, een telescoop, diverse geluiden en nog veel meer om zelf te ontdekken.

Met de Gootsteen en Kookplaat wordt een veilig oefenterrein geboden aan de keukenprinsen- en prinsessen van de toekomst. Ze leren hoe een echte keuken werkt zonder de gevaren die dit met zich mee kan brengen. Nadat een heerlijke ‘maaltijd’ is bereid, kan de vuile vaat gedaan worden in de gootsteen dankzij de echte kraan. Een ingebouwde pomp zorgt er voor dat met een simpele druk op de knop water door de kraan stroomt. Als de afwas gedaan is kan het bestek afdruipen in het speciale rekje. De speelset komt compleet met diverse soorten kookgerei, bestek, borden en bekers.

Touch ‘N’ Go Racers staan helemaal klaar voor de start. Deze nieuwe wagens zijn gemaakt voor iedereen kind dat gek is van auto’s. Ze zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, de stoere politieauto, Amerikaanse pick-up truck en als snelle sportwagen. Elk met vijf verschillende geluiden, welke door middel van aanraking geactiveerd worden. Wanneer de auto naar achteren wordt gehaald zal hij met een heftig motor geluid en piepende banden, er vandoor schieten.

De coole Moxie Girlz™ in nieuwe stoere outfits, klaar voor water avonturen en makeovers

mga32De dagen worden kouder, maar dat betekent daarom niet minder speelplezier. De warme Moxie Girlz™ trekken zich van de kou niets aan. Ook dit najaar zijn ze weer samen in nieuwe hippe outfits en te gekke haarstijlen. Deze leuke vriendinnen beleven samen veel plezier met als motto; Be True, Be You! Ze hebben een positieve uitstraling en zijn zelfverzekerde jonge meiden die de wereld aankunnen. Deze meiden inspireren om met volle moed door het leven te gaan en er uit te halen wat er in zit!

Magic Swim Mermaid

De populaire Moxie Girlz™ Magic Swim Mermaid, is het perfecte speelgenootje voor in het water. Wanneer haar staart in contact komt met warm water, verandert deze van kleur. Neem haar mee in bad en ze verwelkomt  je in de magische wereld van Moxie Girlz™. Als je de poppen in het water houdt, gaan ze vanzelf zwemmen. Dankzij hun mooie glimmende staarten en bijpassende kleding lijken ze net echte zeemeerminnen!

Moxie Girlz™ Magic Hair

Met de Magic Hair poppen geef je je lievelings Moxie Girlz™ de mooiste makeovers! Wat ga je als eerste doen, de meiden voorzien van mooie krullen, of liever een vissengraat vlecht? Laat je creativiteit de vrije loop en maak je Moxie Girlz™ nog mooier. Het haar van de meiden kan worden versierd met verschillende uitwasbare kleuren, glitters en alle denkbare kapsels.

Binnen het Moxie Girlz™ Magic Hair thema zijn twee nieuwe poppen aan het assortiment toegevoegd, de Magic Hair Color Studio pop en het kaphoofd. In de doos vind je diverse accessoires om je pop de perfecte makeover te kunnen geven; Een kam, krultang, diverse haarextensions, glittergel en nog veel meer. Het houdt niet op bij een makeover voor je lievelingspop, de accessoires kunnen ook veilig op je eigen haar gebruikt worden. Genoeg om uren mee zoet te zijn!

Interactieve BABY born®  thema’s bieden een realistische dokters en prinsessen speelervaring

mga41BABY born® heeft ondertussen de harten van miljoenen kleine meiden gestolen door hen onder te dompelen in een speelgoedwereld waar ze hun mamagevoelens kunnen oefenen met hun pop en de nodige accessoires. De levensechte kenmerken van de pop creëren een speciaal en realistisch mama en kind rollenspel, waarbij de pop kan eten, drinken, huilen, slapen, plassen,…  De interactieve lijn van BABY born®  poppen en accessoires neemt de allerkleinsten mee in denkbeeldige thema-werelden die uren speelplezier opleveren. Dit najaar pakt BABY born® uit met het dokters en prinsessen thema, samen met prachtige accessoires om de speelervaring nog realistischer te maken.  Wil je allerkleinste schat een lieve dokter worden, of toch liever een prachtige prinses?

Onderzoek in de dokterspraktijk met de medische laptop

Je BABY born® moet onderzocht worden. Is hij of zij gezond? Deze BABY born® Interactieve Medische Laptop helpt jou om je BABY born® te onderzoeken. Scan je pop om te zien wat ze nodig heeft: misschien heeft ze een medicijn nodig tegen een verkoudheid, of kunnen we haar terug beter maken met een spuitje in de arm? Als je de sensor van de laptop tegen de pop houdt, zie je op het scherm waar de pop pijn heeft. De laptop geeft daarna aan hoe je jouw pop best verzorgt. De set bestaat uit: een medische laptop, 3 scans, een gsm, een thermometer, een spuit, pleisters en medicijnpotjes. De laptop maakt bovendien geluid. De BABY born® Interactieve Dokterspop maakt alle kleine en grote patiënten beter. Natuurlijk beschikt ze over een uitgebreid pakket aan accessoires: luiers, speen en potje horen er net zo bij als de klassieke ‘doktersjas‘, een perfect zittende legging, een voorhoofdlamp en comfortabele schoenen voor de lange dagen in de praktijk. Met acht levensechte, deels uitgebreide en verbeterde functies voor nog meer speelplezier.

Hondje Ronnie moet verzorgd worden

Ook voor de dierenvrienden biedt BABY born® dit najaar een superleuke speelervaring!  BABY born® hondje Ronnie moet goed verzorgd worden! Luister naar zijn hartje, geef hem een injectie en verzorg zijn zere pootje met een verbandje. Je liefde en zorg zijn het perfecte recept voor een spoedig herstel! Ronnie piept nadat je hem een injectie hebt gegeven. De pijn aan zijn zere pootje verdwijnt als je er een verbandje omheen hebt gedaan. Hondje Ronnie komt met een injectiespuit, stethoscoop en een verbandje.

Prinsessen speelervaring met pop en bed

De BABY born® Interactieve Prinses heeft haar mooiste kleren aangetrokken: een sprookjesachtige jurk van tule en kant, een bijpassende hoofdband met diadeem en elegante slofjes. Je kunt haar voeden, verschonen en met haar spelen. Het prinsessenbed is een interactieve speelervaring met muziek, een nachtlampje en een mobielhouder. In dit majestueuze bed slaapt elk poppenkind als een echte prinses! Het bed is versierd met kostbare, goud glinsterende elementen en heeft een koninklijke baldakijn van tule. Aan het hoofdeinde hangt een schitterend vormgegeven mobile, aan het voeteneind is er een mooi nachtlampje. Smaakvol beddengoed maakt deze droom in zachtroze helemaal af. Zodra je je BABY born® Interactive op haar matras legt, hoor je een betoverende melodie, waardoor ze snel in slaap valt.

 

Laatst aangepast op woensdag, 03 december 2014 15:48
Meer in deze categorie: