Playmobil: lancering van het tweede deel van het Wiltopia-assortiment en een landelijke Pirates en Pony promotie

14 september 2022

De zomer is weer voorbij, maar we beginnen in september met een mooie lancering van het tweede deel van het Wiltopia-assortiment en een landelijke Pirates en Pony promotie.

Wiltopia
Afgelopen juli werd het nieuwe dierenthema Wiltopia geïntroduceerd. Maar liefst 27 individuele dieren van over de hele wereld kwamen op de markt en leverden veel verzamel- en speelplezier. Vanaf 2 september is de Doe-het-Zelf adventskalender beschikbaar en vanaf 9 september zijn de 6 grotere speelsets beschikbaar.

De afzonderlijke dozen van de Doe-het-zelf-adventskalender kunnen afzonderlijk worden gevuld. Als de doos na opening wordt omgedraaid, ontstaat tijdens de adventsperiode een dierenpanorama met de leefgebieden van de dieren erin.

De 6 speelsets bevinden zich in de Amazone, waar de samengestelde familie Palmer de dieren uit het Amazonegebied en hun leefgebied onderzoeken. Het dierenverzorgingscentrum en onderzoeksstation zijn daar uitermate geschikt voor.

Elke speelset bevat een verzamelkaart met informatie over het focusdier van de set. Daarnaast bevat de webapp (wiltopia.playmobil.com) allerlei weetjes over de dieren en kun je de verzamelde dieren zelfs in de leefruimte projecteren!

Het Wiltopia-assortiment bestaat gemiddeld uit meer dan 80 procent duurzame materialen. Het meeste materiaal dat wordt gebruikt, is gerecycled materiaal. De verzend- en buitenverpakkingen, evenals bouwinstructies, zijn ook gemaakt van bijna 100 % gerecycled karton of papier en alle foliezakken zijn gemaakt van 100 % gerecycled materiaal. Het gebruik van duurzame grondstoffen staat een frisse en natuurlijke uitstraling in leuke pasteltinten niet in de weg. Elk product is uniek met een heel bijzondere en eigen natuurlijke look en feel.

Wiltopia: Om van te houden, te leren en te beschermen
Doelgroep: 4-10 jaar

September promoties
In september zijn er twee scherpe promoties voor de klant: 30% korting op geselecterde Playmobil Pirates en 25% korting op Paarden- en ponyspeelsets.

Deze twee klassieke thema’s krijgen op deze manier vroeg in het najaar een mooie boost.

Zorg ervoor dat u voldoende voorraad heeft en maak gebruik van de beschikbare marketingmaterialen!

www.playmobil.be

Laatst aangepast op woensdag, 14 september 2022 15:27
Meer in deze categorie: