×

Opmerking

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/2209

Educatief speelgoed van Zwijsen

14 september 2022

De nijntje magnetische vormendoos is één van de nieuwste aanwinsten in het assortiment van Zwijsen. Met deze vormendoos leggen kinderen eenvoudige patronen na en maken ze zelf figuren. Doordat de doos magnetisch is, raken de vormen niet snel zoek. Een leuke manier om kennis te maken met kleuren, vormen en patronen.

Zwijsen is al ruim 170 jaar toonaangevend uitgever voor het kleuter- en lager onderwijs in Vlaanderen en Nederland. Zij verzorgt tal van uitgaven voor thuis die aansluiten bij wat kinderen in het basisonderwijs leren, zoals tijdschriften, spellen en diverse leesseries. De producten van nijntje maken zij onder licentie van Mercis. Mercis bewaakt sinds 1971 wereldwijd de auteursrechten van Dick Bruna en is nauw betrokken bij de ontwikkeling van alle producten waarbij Bruna’s illustraties worden gebruikt.

De nijntje vormendoos én ander educatief nijntje speelgoed is verkrijgbaar via www.standaarduitgeverij.be.

www.nijntje.nl

Laatst aangepast op vrijdag, 16 september 2022 11:04

Afbeelding galerij

{gallery}2209{/gallery}
Meer in deze categorie: