De Flot Collectie van Puppy

14 september 2022

De Flot Collectie is een set van 3 badspeletjes (Kuji de Walvis, Kaba het Nijlpaard en Tako de Octopus) die het zintuiglijk bewustzijn en de zelfstandigheid van kinderen (vanaf 6maanden) ontwikkelen. Deze 3 dieren vergezellen de kinderen en stellen ze gerust tijdens het baden. Het zijn figuurtjes met wie ze ongelooflijke verhalen kunnen verzinnen... terwijl ze goede hygiënische gewoonten aanleren.

De Flot-collectie is ontworpen in samenwerking met specialisten uit de kindertijd: Sonia Krief, kinderverzorgster en oprichtster van "Sonia's bad" en Anaïs Rognard, ergotherapeute. Zij bieden nuttige voordelen voor de ontwikkeling van kinderen: zintuiglijke stimulatie, welzijn, fijne motoriek, experimenteren, verbeelding, zelfvertrouwen, zelfstandigheid, hygiëne.

Deze 3 diertjes worden in Frankrijk gemaakt en zijn eco-verantwoordelijk: één deel is gemaakt van 100% natuurlijk materiaal van biologische oorsprong op basis van afval van houtvezels, en het andere deel is gemaakt van niet-giftig, soepel en recycleerbare materiaal. Elk speeltje is ontworpen in twee delen om gemakkelijk gewassen en gedroogd te kunnen worden.

Beschikbaar op www.puppy.eu

Meer in deze categorie: