Playmobil: nieuwe sets en uitbreidingen voor bestaande thema's

24 mei 2022

De komende maand worden er naast onze nieuwe sets, zoals de spectaculaire Astérix speelgoedcollectie, ook uitbreidingen van verschillende bestaande thema’s gelanceerd. Met releases van onder andere Dino Rise zijn er genoeg toevoegingen voor bestaande collecties om de rollenspelmogelijkheden te verbreden.

Knight Rider – “K.I.T.T.”
Eind mei wordt de Playmobil voertuigencollectie uitgebreid met onze nieuwste toevoeging “K.I.T.T.” uit de zeer bekende jaren 80 TV-serie Knight Rider. PLAYMOBIL's K.I.T.T. is uitgerust met een hele reeks authentieke functies, zoals een printer onder het dashboard voor het afdrukken van mugshots, een draaiende kentekenplaat, een koord met grijphaak, uitklapbare koplampen en een afneembaar dak. K.I.T.T. is voorzien van elektronische geluiden en lichten die worden bediend met een aanraakfunctie op de motorkap van het voertuig. Het voertuig citeert lijnen uit de serie in de originele iconische K.I.T.T. stem. Bepaalde quotes hoor je met de aan/uit-functie, terwijl andere willekeurig worden afgespeeld. Naast Michael Knight, Bonnie Barstow en Devon Miles bevat de speelset ook zeer gedetailleerde accessoires zoals het computerlab van Bonnie en het kantoormeubilair van Devon. Een echte iconische 80’s auto die de harten laat smelten van alle kijkers van destijds.

Doelgroep: 5-99 jaar

Astérix
Voor de Astérix liefhebbers zal op 10 juni de bekende strip tot leven komen met onze Astérix collectie. Het overbekende verhaal van Astérix speelt zich af in een klein dorpje in Gallië. Dit dorpje is er als enige in geslaagd de invasie door de Romeinen onder aanvoering van Julius Caesar tegen te houden met behulp van een toverdrank die de Galliërs oersterk en daardoor onoverwinnelijk maakt. De inwoners van het dorp vormen een ware nachtmerrie voor de Romeinen uit de omliggende legerplaatsen. Astérix is een van de belangrijkste figuren, maar ook onder meer zijn vriend Obélix ontbreekt niet. Er zijn verschillende sets en personages vanuit de stripverhalen en films: voor iedere Astérix-fan wat wils!

Doelgroep: 4-10 jaar

Nieuwe starterpacks
Deze maand zijn de Starterpacks van de themas Dino Rise, City Action en Family Fun gelanceerd. Makkelijk om snel van start te gaan en met genoeg keuze uit verschillende thema’s is dit de ideale introductie voor kinderen bij Playmobil.

Doelgroep: 4-10 jaar

Dino Rise
De komende maand worden verschillende nieuwe speelsets aan de bestaande collectie toegevoegd, waarbij de focus ligt op de werkzaamheden in de Dino Mine. De YouTube-serie versterkt het verhaal van Dino Rise voor kinderen van 4-10 jaar. De klapper is natuurlijk de T-Rex aanval: een zeer aantrekkelijk geprijsde dino-set!

Doelgroep: 4-10 jaar

www.playmobil.be

Meer in deze categorie: