Stranger Things – Attack of the Mind Flayer

24 mei 2022

De Mind Flayer creëert een leger om de aarde aan te vallen! Wees waakzaam en probeer erachter te komen wie er bezeten is en voorkom dat ze je aanvallen. «Attack of the Mind Flayer» is een snel geheime identiteitsgame gebaseerd op het universum van Stranger Things, de populaire Netflix-tv-serie.

Deze nieuwe blufgame biedt je een innovatieve en toegankelijke gameplay-ervaring. De regels worden geleerd door te spelen, de spellen zijn kort en veranderen voortdurend, en het plezier is intens! Speel als Eleven, Will, Dustin, Max en andere Stranger Things-personages en probeer de Mind Flayer te verslaan!

https://be.asmodee.com/nl-be/stranger-things-attack-of-the-mind-flayer-191515

Project L

Project L is een snelle, tegelmatchende breinbreker met drielaagse 3D-puzzels. Daag je vrienden uit voor een spel met een eenvoudig ontwerp maar ingewikkelde gameplay die een blijvende indruk maakt! De kern van het spel ligt in het gebruik van je stukjes om puzzels te voltooien. Beginnend met slechts twee basisstukken, gebruik je elke beurt drie acties om een krachtige motor te ontwikkelen. Met meer stukjes van verschillende soorten kun je zelfs de moeilijkste puzzels efficiënt oplossen. De puzzels die je voltooit, leveren je punten of nieuwe stukken op om je motor van brandstof te voorzien. Kun jij je tegenstanders te slim af zijn?

https://be.asmodee.com/nl-be/project-l-191506

Meer in deze categorie: