Playmobil: nieuwe sets en uitbreidingen voor bestaande thema's

09 maart 2022

De komende maand worden er naast nieuwe sets, zoals sleutelhangers van figuren uit verschillende thema’s, ook uitbreidingen voor bestaande thema’s gelanceerd.

Ayuma

Vorig najaar lag de focus op de goede Fairies van Ayuma. Dit voorjaar staat de verblijfplaats van de Bat Fairies centraal met soortgelijke functies als de verblijfplaats van de goede fairies. Zo kan de Bat Fairies schuilplaats (vergelijkbaar met het druppelvormige huis) aan de Bat Fairies ruïne gehangen worden. Playmobil ondersteunt dit thema aan de hand van een marketingcampagne waaronder TV, YouTube en Social Media zichtbaarheid. Daarnaast zijn alle 11 afleveringen van de serie te zien op het Playmobil YouTube-kanaal.

Doelgroep: 7-12 jaar

City Life - Modern House

Het bekende Moderne huis van City Life wordt uitgebreid met een extra verdieping en meerdere kamers en figuren. Ook is het vanaf 11 maart mogelijk om de glijbaan met zwembad aan het huis vast te maken en uiteraard is deze speelset ook los mee te spelen.

Doelgroep: 4-10 jaar

Novelmore

De wereld van Violet Vale wordt uitgebreid met de handelskoets van de tovenaar waarin meerdere geheime vakken zijn verwerkt, zodat deze zich goed kan verdedigen tegen aanvallen van buitenaf.

Daarnaast wordt er een draak in het leven geroepen door de Burnham Raiders om Novelmore aan te vallen. De set bevat ook Gwynn en Bolt die vanachter de stadsmuur met waterkanonnen de draak proberen af te houden. Playmobil ondersteunt dit thema aan de hand van een marketingcampagne waarbij de YouTube-serie een belangrijke rol speelt.

Doelgroep: 4-10 jaar

www.playmobil.be

Laatst aangepast op vrijdag, 29 april 2022 11:36
Meer in deze categorie: