Toi-Toys lanceert “Knol Power-lijn” met Enzo Knol; exclusieve distributie via Top1Toys

25 januari 2022

In de afgelopen dertig jaar is Toi-Toys International uitgegroeid tot één van Europa’s grootste speelgoedleveranciers. Om deze groei in de toekomst te kunnen doorzetten, zoekt Toi-Toys continue naar mogelijkheden om te blijven vernieuwen.

Eén van haar laatste initiatieven is de exclusieve samenwerking met Enzo Knol. Deze populaire en succesvolle Nederlandstalige youtuber heeft meer dan 2,6 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal en spreekt kinderen, zowel jongens als meisjes, enorm aan. De samenwerking tussen Toi-Toys en Enzo Knol heeft geresulteerd in een unieke Knol Power-speelgoedlijn van ruim dertig verschillende artikelen.

De Knol Power producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Top1Toys. Deze succesvolle retailformule staat al meer dan twintig jaar garant voor service, advies en kwaliteit en biedt met hun ruim 100 verkooppunten één van de grootste speelgoedcollecties van Nederland. Een perfecte partner voor de distributie van de Knol Power- speelgoedlijn (www.top1toys.nl/knol-power).

Over Toi-Toys International

Toi-Toys International is al ruim 30 jaar één van Europa’s grootste leveranciers van veilig en betaalbaar speelgoed. Met een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment, sterk gericht op de laatste trends, is Toi- Toys International de specialist voor retailers, e-tailers en groothandels in marktsegmenten als speelgoed speciaalzaken, huishoudzaken, supermarkten, drogisterijen en warenhuizen. Uit haar eigen magazijn van 16.000m2, levert Toi-Toys International meer dan 2.000 producten naar ruim 45 landen. Als familiebedrijf investeert Toi-Toys International in duurzame relaties, waarbij betrokkenheid en betrouwbaarheid de uitgangspunten zijn.

Over Top1Toys

Top1Toys staat bekend als dé speelgoedspeciaalzaak van Nederland met heel veel leuke aanbiedingen. Top1Toys heeft een groot assortiment in trendartikelen met merken als Pokemon en Knolpower. Ook bieden zij de bekende A-merken, waaronder Lego, 999, Playmobil, Playdoh, Hotwheels, Barbie, Nerf, Bruder en SES en voeren daarnaast inmiddels meer dan 9 private label lijnen. De Top1Toys winkels zijn gevestigd in meer dan 110 steden in Nederland, Duitsland en de Cariben.

Laatst aangepast op woensdag, 26 januari 2022 09:44
Meer in deze categorie: