Ontdek de nieuwe gevulde Dinosauruskoekjes van Lotus

04 maart 2022

Kleine ronde Lotus Dinosauruskoekjes in family pack gevuld met twee varianten: vanille- en chocoladesmaak

Gaan je gedachten bij het horen van het woord ‘tussendoortje’ ook meteen uit naar de befaamde Dinosauruskoeken? Dan is er goed nieuws voor alle dinofans! Lotus pakt namelijk uit met een nieuwe variant! Vanaf nu zijn de ronde gevulde Dinosauruskoeken ook verkrijgbaar in een kleiner formaat. En dat in maar liefst twee verschillende smaken: vanille- en melkchocoladesmaak. Dringend tijd om je boodschappenlijstje aan te vullen, niet?

Dezelfde lekkernij in een kleiner jasje

We kennen ze allemaal. De koeken in de vorm van verschillende soorten dinosaurussen. Ofwel volledig met granen ofwel met een mix van granen en (melk)chocolade! Maar hier stopt het niet. Vanaf nu kan je ook van kleine ronde gevulde Lotus Dinosauruskoekjes genieten! Zoals de andere Dinosauruskoeken hebben deze ook die heerlijke crunch. Want zeg nu zelf, niets klinkt beter dan het geluid van een krokant koekje. Daarnaast zijn de nieuwe Lotus Dinosauruskoeken te verkrijgen in de twee geliefde smaken: vanille- en melkchocoladesmaak.

Dankzij het kleine formaat kan je deze heerlijke koekjes heel makkelijk delen met vrienden of familie. Of het nu op de speelplaats is of voor de televisie met je gezin. Ook mama en papa zullen met veel plezier van de nieuwe koekjes proeven. Bovendien worden de koekjes verpakt in een family pack: maar liefst 15 stuks in één verpakking! En dat voor 1,19 euro*. Hierdoor kan je naar hartenlust je koekjes delen én er nog voldoende overhouden om zelf van te genieten. Win-win!

*Dit is de aanbevolen Verkoopprijs. De aanbevolen verkoopprijs is uitsluitend ter beoordeling van de verkoper, dit is slechts een advies.

www.lotusbakeries.be

Laatst aangepast op vrijdag, 04 maart 2022 17:46
Meer in deze categorie: