Klaar voor kleur en de lente dankzij Bristol

04 maart 2022

Binnenkort breekt de lente aan en we weten allemaal wat dat betekent. Het is tijd dat onze grijze en donkere kledingstukken plaats maken voor kleur. En dat heeft Belgische modeketen Bristol helemaal begrepen. Voor een hele nieuwe voorjaarsgarderobe volgens de nieuwste trends kan je bij Bristol terecht. Van kop tot teen zal je er deze lente trendy bijlopen. En dat aan een mooie prijs.

Knallen met kleur

De trend van dit voorjaar? Kleur! Van knalgroen tot knalroze. En met de nieuwe collectie van Bristol kan je je garderobe alvast helemaal updaten. Van espadrilles over groene setjes tot polo's en jassen. Van kop tot teen zal je knallen. En voor wie zich toch wat meer wil opkleden, heb je ook lange gebreide jurken. Kleurrijk, trendy en comfy de lente in.

Terug van nooit weggeweest: de basics

Wie nog niet helemaal klaar is om zich heel kleurrijk te kleden heeft geluk! Want bij Bristol vind je ook de perfecte basics. Want met een goede basic kan je eindeloze combinaties maken. Van een low-cut skinny jeans over neutraal gekleurde high-tops tot gestreepte en bedrukte t-shirts. Toch een klein beetje nood aan kleur? Bristol heeft ook hele leuke sneakers in verschillende pasteltinten. Met andere woorden: zonder al te veel moeite, ben je helemaal lente-proof.

bristolshop.be

Laatst aangepast op vrijdag, 04 maart 2022 17:43
Meer in deze categorie: