Nieuwigheden voor de jongste spelers – van Megableu!

24 november 2021

Ontdek dit najaar de nieuwe kinderspellen van Megableu.

Panda Fun:

Panda vindt het heerlijk om bloemen en blaadjes te verzamelen, maar… ze doen hem niezen! En dan vliegt alles weer uit zijn mandje. Help jij panda om alles weer op te rapen?

Dit muzikale spel kan zowel coöperatief als competitief gespeeld worden.

Coöperatief: alle spelers rapen tegelijkertijd de blaadjes op en vullen het mandje. Als alle blaadjes in het mandje liggen voor de muziek stopt, winnen alle spelers!

Competitief: elke speler kiest een kleur. Spelers rapen de blaadjes in hun eigen kleur op om ze weer in het mandje te leggen. Wanneer de muziek stopt, wint de speler met de meeste bloemen en blaadjes in het mandje.

Panda Fun is een spel voor 2 tot 4 spelers vanaf 3 jaar.

Inhoud: 1 panda, 24 bloemen en blaadjes (in 4 kleuren), spelregels.

Oma’s Woeste Waslijn:

Help jij oma bij het ophangen van haar was? Het lijkt gemakkelijk… alleen is er soms zoveel wind dat dit een uitdaging wordt! Gooi de dobbelsteen en volg de instructies naargelang de weersvoorspelling: Is het zonnig, dan mag je een stuk wasgoed ophangen. Schuift er een witte wolk voor de zon dan moet je een beurt overslaan. Gaat het regenen dan moet je 1 stuk wasgoed van de lijn halen. En als de wind woest waait wordt oma met haar wasgoed de lucht in geslingerd… misschien verliest ze zelfs haar jurk! De winnaar is de eerste speler van wie tegelijkertijd alle 4 stuks wasgoed aan de waslijn hangen.

Oma’s Woeste Waslijn is een spel voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar.

Inhoud: 1 waslijn, 1 oma, plastic wasgoed, 1 dobbelsteen, spelregels.

Meer informatie/bestellingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 03/770.71.01

Meer in deze categorie: