Nieuwigheden voor het hele gezin – van Megableu!

24 november 2021

Ontdek dit najaar de nieuwe familiespellen van Megableu. Of je nu fan bent van èchte bordspellen of eerder houdt van party games, er is voor elk wat wils!

Drijfzand:

Kruip in de huid van een avonturier en baan je een weg door het oerwoud. Maar zorg dat je niet in het drijfzand komt! Want dan verlies je een stukje van je pion, tot enkel het hoedje nog overblijft!

Drijfzand is een spel voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar.

Inhoud: 1 spelbord, 4 pionnen (in 4 delen), 2 dobbelstenen, spelregels.

Tyrannosaurus Rex:

Elke speler probeert 4 dino’s uit de woestijn naar huis te brengen. Maar pas op voor de T-Rex! Die jaagt op alle dino’s die z’n pad kruisen. Met een beetje geluk en wat strategisch denken kan je wel aan hem ontsnappen!

Tyrannosaurus Rex is een spel voor 2 tot 4 spelers vanaf 6 jaar.

Inhoud: 1 spelbord, 17 dinosaurussen, 3 dobbelstenen, spelregels.

TekenNeus:

Een tekenspel waar iemand de bril op zet, een kaart pakt en de woorden tekent op het bord. Een bril… waarom dan? Om de stift op te zetten! Want je tekent met je neus! De andere spelers moeten raden.

TekenNeus is een spel voor 3 of meer spelers vanaf 8 jaar.

Inhoud: 1 bril met stifthouder, 1 uitwisbaar tekenbord, 1 stift, 45 kaarten, 1 bordwisser.

What Do You Meme Family:

Gebruik je creativiteit en gevoel voor humor en koppel je grappigste tekstkaart aan de foto. Iedereen mag om de beurt jury zijn en beoordelen welke speler het leukste setje heeft gemaakt. De speler met de grappigste combinatie wint de kaart en scoort een punt.

What Do You Meme Family is een spel voor 3 of meer spelers vanaf 8 jaar.

Inhoud: 300 tekstkaarten, 65 foto’s, 1 ezel.

Meer informatie/bestellingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 03/770.71.01

Laatst aangepast op woensdag, 24 november 2021 13:31
Meer in deze categorie: