BANK ATTACK … Één team, één missie, grijp de 50 miljoen!

29 maart 2021

Je missie: 5 minuten om de bankkraak van de eeuw te verwezenlijken
Je team: HACKER, MONEY MAN, LOOKOUT, EXPLOSIEVEN EXPERT
Je strategie: luister aandachtig naar de instructies en word stinkend rijk. Maar laat een steek vallen, en het alarm zal afgaan! Een coöperatief spel om de groepsgeest te ontwikkelen en te versterken. De spanning stijgt iedere seconde.

Hoe werkt het?

Je wordt gecontacteerd door de baas, die je team uitdaagt om de kraak van de eeuw uit te voeren in minder dan 5 minuten! Je ontvangt de locatie van een kluis gevuld met goud. Alsof dat nog niet genoeg is, kan je ook nog 50 miljoen stelen!
Kies je rol en selecteer je level. Werk samen met je team en volg de instructies zorgvuldig op. Zorg dat je geen fouten maakt, anders zal het alarm afgaan. Waren jullie perfect op elkaar ingespeeld? Geweldig! Dan is de kluis gekraakt en het goud van jullie! Bank Attack is een coöperatief spel. Dit betekent dat je ofwel kunt winnen als één team, ofwel verlies je als één team.

Spelinfo:

  • Geschikt voor 2 tot 4 spelers, vanaf 7 jaar
  • Inhoud: 1 elektronische kluis met stem*, 8 gereedschappen (bril, boor, laptop, kaart, zaklamp, koptelefoon, explosieven, handschoenen), 12 plastic goudstaven, 20 bankbiljetten, spelregels. *werkt op 3 AA batterijen, niet inbegrepen.
  • Bonuslevel: als je level 5 foutloos hebt gespeeld, speel je het verborgen level 6 vrij (heel moeilijk!). In dit level moeten spelers nog sneller reageren op alle instructies en wordt er ook een nieuwe instructie geïntroduceerd

Meer informatie/bestellingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Tel: 03 770 71 01

Laatst aangepast op maandag, 29 maart 2021 12:46
Meer in deze categorie: