Met deze 2 nieuwe lijnen neemt PLAYMOBIL® het publiek mee terug naar die goede oude tijd

08 juni 2020

Scooby-Doo!

Wie kent de tekenfilms niet waarin de Mystery Gang in hun Mystery Machine op spokenjacht gaan? Met 3 gloednieuwe Scooby-Doo artikelen neemt Playmobil ons mee op spokenjacht en laat oude tijden herleven.

De Mystery Machine (70286) wordt geleverd met Fred, Velma en Daphne. Terwijl Scooby-Doo en Shaggy hun eigen avontuur beleven met een geest (70287). Om de spannende avonturen te creëren, zijn er ook Mystery figuren (70288) uitgebracht, bestaande uit 12 verschillende spoken.

De artikelen zijn sinds afgelopen mei beschikbaar en zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. In augustus volgt de lancering van nóg eens 6 nieuwe Scooby-Doo thema speelsets, waarin Scooby-Doo elke keer een andere rol op zich neemt, waardoor Scooby-Doo zelf een verzamelobject wordt.

Om deze nieuwe lijn extra aandacht te geven, zijn de artikelen momenteel ook op TV zichtbaar. Scooby-Dooby-Doo!

Indien u beeldmateriaal nodig heeft, kan uw contactpersoon u verder helpen.

https://www.playmobil.be/nl/online-shop/producten/scooby-doo%21

Back to the Future!

Wie was er vroeger niet stiekem jaloers op de avonturen van Marty McFly, waarin hij samen met Doc Brown naar verschillende periodes in het verleden reisde. Met Playmobil krijgen kinderen, groot en klein, nu de kans om (weer) kennis te maken met de jonge avonturier en de DeLorean welke hen naar deze verschillende plekken transporteerde.

De DeLorean (70317) en het duo Doc Brown en Marty McFly (70459) zijn sinds mei verkrijgbaar en zijn voor zowel fans van het eerste uur als voor de liefhebbers van spanning en avontuur een mooie toevoeging aan hun collectie.

Indien u beeldmateriaal nodig heeft, kan uw contactpersoon u verder helpen.

https://www.playmobil.be/nl/online-shop/producten/back-to-the-future

 

Laatst aangepast op woensdag, 10 juni 2020 09:58
Meer in deze categorie: