TOUZANI is een merk vol ambitie en dit is te zien!

08 juni 2020

TOUZANI is DE wereldberoemde Freestyle voetbalpionier. Eigenaar van het grootste voetbalplatform van de Benelux. Als grondlegger van de sport is hij de eerste die de bekende voetbaltrucjes uitvoerde, waardoor Freestyle voetbal een internationaal fenomeen werd. Daarnaast wordt hij wereldwijd gezien als de ‘King of Nutmegs’ oftewel Koning van de Panna. Grote profvoetballers hebben dit inmiddels ook mogen ondervinden. Hij is naast voetbal freestyler ook een inspirerende spreker en maker van unieke content voor zijn Youtube-kanaal Touzani TV. Ook hijft hij zijn eigen tv-programma op RTL7 gehad in 2018: Tiki Taka Touzani.

Touzani is populair bij zowel jongens als meisjes, op Youtube heeft het Touzani kanaal ruim 840K subscribers en op Instagram 1.2M+ volgers.

Sinds begin 2020 heeft Wildbrain CPLG de Touzani licentie rechten en is vol enthousiasme het CP programma aan het uitbouwen. Binnenkort worden er 2 grote partijen op Back to School en Publishing genoemd.

Voor meer informatie over Touzani of een van de andere Wildbrain CPLG merken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op maandag, 08 juni 2020 12:47
Meer in deze categorie: