Playmobil ®: aquaplezier

08 juni 2020

Begin dit jaar breidde Playmobil® zijn 1.2.3 collectie uit met o.a. het Aqua-speelthema. De 1.2.3 collectie staat bekend om het bevorderen van de ontwikkeling van jonge kinderen op het gebied van fijne motorische vaardigheden, taalontwikkeling, creativiteit, cognitief begrijpen en sociale competentie. Het waterspeelgoed van Aqua, bestaande uit 5 speelsets, kan nu met het mooie weer natuurlijk niet ontbreken in het assortiment. Door de verschillende rood gemarkeerde elementen leren kinderen spelenderwijs de wereld van water ontdekken. De speelsets variëren in grootte, fantasielevel en aantal onderdelen en zijn geschikt voor 1,5 tot 4-jarigen.

Easy Start
Deze sets bevatten eenvoudige figuren en leggen de focus op voelen en verkennen. Met de eendenfamilie (70271) kunnen kindjes met het rode schepnet de eendenkuikens uit het water vissen.

First Challenge
Door een aantal elementen toe te voegen, geeft PLAYMOBIL® peuters en kleuters een eerste uitdaging. In deze fase staat de fijne motoriek voorop en begrijpen kinderen voor het eerst oorzaak-gevolgsituaties. Met de waterglijbaan (70270) en Waterwip met gieter (70269) kunnen kindjes de figuren in beweging brengen door met de gieter water over de glijbaan of wip te gieten.

Little Expert
In de laatste fase bouwt PLAYMOBIL® voort op de vorige leerfases door tal van functies toe te voegen. Bij deze speelsets ligt de focus voornamelijk op het oefenen van sociale vaardigheden en het eerste rollenspel. Door een slinger te geven wordt er een waterstroom in gang gebracht in de Vrolijke waterbaan (70267) en de Waterrad met caroussel (70268) en komen de elementen in beweging.

De verschillende Aqua-artikelen kunnen met elkaar gecombineerd worden.

Voor beelden of verdere informatie, neem contact op met uw contactpersoon.

https://www.playmobil.be/nl/online-shop/producten/1.2.3?prefn1=subCategory&prefv1=aqua&srule=Topseller&content=false

Laatst aangepast op woensdag, 10 juni 2020 10:00
Meer in deze categorie: