Vrolijk de speelplaats op dankzij Skip Hop!

21 augustus 2014

Waar kan je terecht om je kleine schat een fantastisch begin van het schooljaar te bezorgen? Daarvoor moet je bij Skip Hop zijn! 

Dankzij deze leuke hebbedingen huppelt je bengel op 1 september met een grote glimlach de speelplaats op.

Lunch Box

De blije dierengezichtjes op de brooddoos zullen ervoor zorgen dat boterhammen eten nog nooit zo leuk was! Kies uit Aap, Uil, Hond, Bij of Lieveheersbeestje voor het perfecte gezelschap en zelfs de korstjes zullen worden opgegeten.

Straw Bottle

Om het feestmaal ’s middags helemaal compleet te maken, kies je voor de Straw Bottle. Deze handige drinkbeker, met een extra rietje inbegrepen, voorkomt geknoei tijdens het drinken. Deze knotsgekke bende bestaat uit Hond, Bij, Uil, Aap, Lieveheersbeestje, Dino, Giraf, Panda, Haai, Vlinder en Egel.

Rugzak

Om dit vrolijke ‘lunchduo’ weg te stoppen én om alle bijgebrachte wijsheid veilig op te bergen, is er een rugzakje nodig. Met een ruim compartiment, stevige gevoerde schouderbanden en een verstelbaar binnenzakje zijn de rugzakjes van Skip Hop geknipt voor deze job. De keuze van zo’n rugzakje zal het moeilijkste zijn, want deze dierenvriendjes zijn met veel: Vlinder, Egel, Zebra, Haai, Aap, Pinguïn, Kikker, Giraf, Leeuw, Panda, Uil, Lieveheersbeestje, Nijlpaard, Olifant, Vos, Hond, Dino, Bij en Kat.

Meer in deze categorie: