Sluban, voor jongens én meisjes

21 augustus 2014

Deze maand is er weer veel speelgoed binnengekomen bij Sluban. De meiden kunnen vanaf nu ook weer aan de slag met de leuke bouwsets van Sluban.

Spelen met bouwsteentje is ook onder meisjes enorm populair. Sluban speelt in op de behoefte aan meisjessets in de markt door een compleet meisjesthema aan te bieden. Het thema ‘Girl’s Dream’ is een thema dat al langere tijd zeer gewild is onder de Slubanfans. De sets uit dit thema zijn compleet vernieuwd met de nieuwe Sluban minifiguren. Speciaal voor romantische prinsessen zijn er sets zoals het sprookjesachtige Prinsessenkasteel, het Droompaleis of bijvoorbeeld de Koninginnekoets met dappere ridders als begeleiders! Met sets als het Restaurant of de rijdende Snackbar speelt Sluban in op ondernemende meiden die spelenderwijs hun eigen zaak kunnen runnen en hun klanten voorzien van de heerlijkste gerechten.

Natuurlijk zijn er ook voor de jongens weer diverse bouwsets toegevoegd aan het assortiment. Nieuw zijn de vriendelijke geprijsde voertuigen uit het thema ‘Town’. Al voor € 4,99 (adviesverkoopprijs) zijn er leuke sets verkrijgbaar, zoals een Politiehelikopter of Brandweerwagen voor echte helden. De Sluban bouwsets staan garant voor uren speelplezier en staan bekend om het educatieve karakter. De unieke thema’s met vriendelijke prijzen maken Sluban een onderscheidend merk en is daarom een prima aanvulling op het huidige assortiment bouwspeelgoed in de speelgoedwinkels. Ook Sluban in uw assortiment? Neem contact op met de importeur: ga naar www.sluban.eu of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: