Let’s party! – met Megableu

02 december 2019

Met de feestdagen in zicht is dit het perfecte moment om een partyspel in huis te halen! Dit jaar introduceerde Megableu 3 nieuwe kaartspellen, waarmee we onze pijlen op een volwassen doelpubliek richten.

Relative Insanity – Een humoristisch partyspel met herkenbare familiesituaties
Dit partyspel maakt van doordeweekse familiegebeurtenissen knotsgekke situaties. Het spel bevat honderd situatiekaarten met zinnen die spelers afmaken met een van de vierhonderd punchlines. "Wanneer mijn broer zijn pasgeboren baby kwam voorstellen aan de familie, riep oma plots... Jij bent de vader niet!" of "Ik heb net een beetje overgegeven in m'n mond", hoe gekker, hoe liever. De jury beslist wie de grappigste punchline liet vallen.
Relative Insanity is geschikt voor 4 spelers of meer, vanaf 16 jaar.

What Do You Meme – De adult party game voor meme-liefhebbers
Maak jij de grappigste memes in een handomdraai? Gebruik je verbeelding en haal je beste humor boven om de fotokaart te combineren met de grappigste tekstkaart. Om beurten zijn de andere spelers de jury om te oordelen wie de beste combinatie maakte. Dubbelzinnige resultaten gegarandeerd! What Do You Meme ging wereldwijd al vier miljoen keer over de toonbank en werd in Nederland ook genomineerd speelgoed van het jaar 2019!
What Do You Meme is geschikt voor 3 spelers of meer, vanaf 18 jaar.

5 Seconden Uncensored – Het razendsnelle woordspel met ballen en spiraaltjes
Ontdek de volwassen versie van het spel 5 Seconden. Geef een avondje met vrienden extra pit met één vraag, drie antwoorden en vijf seconden! “Noem drie dingen die in je nachtkastje liggen” of “Noem drie manieren om iemands aandacht te trekken”. Denk snel en geef drie antwoorden binnen de vijf seconden. Durf jij het aan? Uiteraard is niemand verplicht om te antwoorden als het onderwerp te gevoelig ligt, maar wie slaagt in de uitdaging scoort punten en lachbuien bij de vrienden!
5 Seconden Uncensored is geschikt voor 3 spelers of meer, vanaf 18 jaar.

Meer informatie/bestellingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 03/770.71.01.

Laatst aangepast op dinsdag, 04 februari 2020 14:24
Meer in deze categorie: