Nieuwe bordspellen van Megableu

02 december 2019

Het Megableu-assortiment is weer 2 bordspellen rijker: Wijsneus en Anti-Monopoly. Ze komen je misschien bekend voor, maar ze zitten nu in een nieuw jasje.

Wijsneus – Zelfs de grootste ezel kan winnen!
Bij deze trivia-game kent iedereen het antwoord! De gekleurde dobbelsteen bepaalt of er een WIE-, WAT-, of WAAR-kaart wordt gelezen. Op iedere kaart staan verschillende hints die de speler naar het juiste antwoord leiden. Hoe meer hints er worden gegeven, hoe gemakkelijker het is om het juiste antwoord te raden, maar opgelet: alle spelers mogen tegelijkertijd raden. Wacht dus niet te lang om je antwoord te roepen, of een andere speler is je misschien voor. Wees echter ook niet te snel, want je mag maar één keer raden. Was je antwoord fout, dan worden de hints verder gelezen en mogen de andere spelers verder raden. Raad je het juist, dan mag je vooruit op het spelbord. Probeer als eerste de finish te bereiken, maar pas op voor de speciale vakjes: “DOMOOR” (beurt overslaan), “BREINBREKER” (bonusvraag) en “STRUIKELBLOK” (3 vakjes achteruit).
Wijsneus is een gezellig (en leerrijk) familie- en partyspel voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar.
Deze uitgave van 2019 kreeg een nieuw design en nieuwe vragen.

Anti-Monopoly – Het vastgoedspel van de 21ste eeuw
Iedereen kent het klassieke monopoly: het spel waarbij spelers in de huid van een monopolist in de vastgoedwereld kruipen en elkaar zo snel mogelijk failliet doen gaan. Anti-Monopoly is een moderne variant: spelers kunnen kiezen of ze in de huid kruipen van de monopolist, of ze kunnen zich verzetten tegen het kapitalisme en de rol van vrije concurrent spelen. De verschillende spelers volgen verschillende spelregels, die echter zo zijn opgesteld dat beide partijen evenveel kans maken.
Anti-monopoly is geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar.

Meer informatie/bestellingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 03/770.71.01.

Laatst aangepast op dinsdag, 04 februari 2020 14:24
Meer in deze categorie: