Sluban introduceert 17 nieuwe WWII bouwsets

21 november 2018

Binnenkort worden er maar liefst zeventien nieuwe WWII bouwsets toegevoegd aan het Army thema van Sluban. Speciale bouwsets die gebaseerd zijn op legervoertuigen en vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog.

De advies verkoopprijs van de nieuwe bouwsets varieert van € 4,49 tot € 49,99. Door diverse scherp geprijsde bouwsets toe te voegen aan dit thema maakt Sluban de bouwsets beschikbaar voor een breed publiek. Ook een baliedisplay met vier laaggeprijsde bouwsetjes ontbreekt niet. Om het verzamelen van meerdere bouwsets te stimuleren, kunnen diverse bouwsets worden gecombineerd en samengevoegd tot één groot bouwset. Ook zijn er een aantal 2 in 1 bouwsets.

De bouwsets zijn zeer realistisch en met oog voor detail vormgegeven. Zowel Duitse als geallieerde modellen zijn zo nauwkeurig mogelijk nagebouwd. Kinderen en verzamelaars zullen dit zeker kunnen waarderen. De nieuwe WWII bouwsets zorgen voor een verfrissing in het populaire Army assortiment met legerbouwsets.

De nieuwe bouwsets zijn vanaf begin 2019 leverbaar en zullen uitgebreid gepresenteerd worden tijdens de Spielwarenmesse. Op termijn zullen er nog eens drie WWII bouwsets worden toegevoegd.

Bekijk de nieuwe bouwsets alvast online: https://www.sluban.nl/producten/army/world-war-two.html

Naast de WWII bouwsets worden er nog meer leuke thema’s en bouwsets verwacht. Er komt een nieuw Space thema, in het thema Town komen diverse bouwsets in de vorm van grappige en unieke eetshops, het Girls dream thema krijgt een aantal nieuwe bouwsets en er worden nieuwe oorloggschepen toegevoegd aan het Army thema. Daarnaast worden er nieuwe auto’s toegevoegd aan het thema Carclub; echte klassiekers uitgevoerd in bouwblokjes..

Sluban Europe BV

Meer in deze categorie: