Comansi: nu beschikbaar bij Puppy!

24 oktober 2018

Onlangs heeft Comansi aan Puppy de Belgische distributie van zijn gelicentieerde beeldjes en ander speelgoed toevertrouwd.

Comansi is een Spaans bedrijf dat figuurtjes verkoopt van bekende licentiefiguurtjes, voornamelijk uit de tv-series voor kinderen.

Met deze zeer realistische en met de hand geschilderde miniaturen wordt iedereen in de wereld van zijn favoriete helden gegooid!

Men kan hun avonturen herbeleven of nieuwe verhalen bedenken.

De moedige pups van Paw Patrol, Peppa Pig en haar vrienden, de onontkoombare SpongeBob, de Justice League superhelden, de Looney Tunes-klassiekers ... het zijn maar enkele van de populairste modellen van het moment. Comansi heeft ook een nieuw assortiment eieren die klaarstaan om uit te komen wanneer ze in het water worden ondergedompeld!

In de loop van de tijd opent het ei beetje bij beetje om uiteindelijk 24 uur later een eenhoorn, een dinosaurus, een slang of iets anders tevoorschijn te laten komen.

Tot slot maakt Comansi gebruik van het enthousiasme voor Emoji’s en biedt het een assortiment van 14 sleutelhangers van emoticons voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Laatst aangepast op woensdag, 24 oktober 2018 23:13
Meer in deze categorie: