DE ideale Hot Wheels geschenken voor Sinterklaas

21 november 2018

Naar aanloop van Sinterklaas stelt Mattel dé ideale Hot Wheels producten voor die kids in hun schoentje willen vinden. Het gaat om twee nieuwe producten in het Hot Wheels City gamma: de Ultieme Garage  en de Ultieme Carwash. 

De Hot Wheels Ultieme Garage is een gigantische speelset met plaats voor meer dan 90 auto’s, een adembenemende dubbele loopingbaan en de bloedstollende haaienaanval.  Druk op het knopje en race naar boven met de lift waar twee auto’s in passen.  Race omlaag vanaf de bovenste verdieping van de garage, scheur door de tunnel en maak de perfecte landing. Laat je motor brullen, trek de lanceerder naar achteren en race door de grootste dubbele loopingbaan in Hot Wheels City! Pas op, straks springt de haai omhoog en valt hij de auto aan! Breng je auto voor een servicebeurt naar de werkplaats onder in de garage en gooi de tank vol voordat je de lift naar boven neemt voor de volgende race. De garage heeft meerdere verbindingspunten en kan hierdoor aan andere Hot Wheels speelsets gekoppeld worden. Zo kunnen kids hun eigen Hot Weels City wereld bouwen.

Speciale Hot Wheels verjaardagsactie
Het merk Hot Wheels bestaat dit jaar 50 jaar en dat moet gevierd worden. Mattel lanceert dan ook een speciale actie met een gratis Hot Wheels collector case voor 50 auto’s bij aankoop van een Ultieme Garage. De actie is gestart op 19 oktober en loopt zolang de voorraad strekt.

Daarnaast lanceert Mattel de Hot Wheels Ultieme Carwash.
In deze speelset kunnen kids urenlang met water spelen en hun eigen avonturen bedenken. Laat je verrassen door de magisch veranderende kleuren van je auto’s! Deze spannende waterbaan bevat een lift die met een slinger wordt bediend, een waanzinnige baan, een watertoren, een kolkend waterbassin en één Color Shifters™ auto. Ook deze speelset heeft meerdere verbindingspunten en kan aan andere Hot Wheels speelsets worden bevestigd voor een wereld vol racepret.

Meer in deze categorie: