HatchieBabies

24 oktober 2018

Hatchimals is uitgegroeid tot een wereldwijd populaire speelgoedlijn. Het succes was nooit eerder zo groot en dat vraagt om een vervolg. Daarom lanceert Spin Master de magische HatchiBabies.                             

Heb jij het al gehoord? Er zijn nieuwe Hatchimals ontdekt! HatchieBabies komen uit een bewegend ei, reageren op hun geheime accessoires en zijn super schattig. Voor de allereerste keer ooit kun je je eigen Hatchimals-baby uitbroeden. Hatch je een jongetje of een meisje? Knuffel het ei, wieg het heen en weer, en tik zachtjes op de schaal. Plaats het ei op tafel en het beweegt vanzelf! Hoor je dat de HatchiBaby terug tikt? Als je regenboog ogen door het ei ziet schijnen, is het tijd om te hatchen. Wrijf over het ei en ontdek hoe je HatchiBaby zichzelf al wiegend uit het ei breekt.

Nu je HatchiBaby geboren is, mag je hem of haar verzorgen. Hun grote, van kleur veranderende ogen vertellen je precies hoe ze zich voelen. Vind de vier verborgen accessoires in het ei – een rammelaar, een flesje, een haarbostel en een knuffelvriendje – en gebruik ze om je baby te voeden, te knuffelen en om te kietelen. Hoe meer je met je HatchiBaby speelt, hoe meer het op jou zal reageren. Leer je baby praten of speel leuke, nieuwe spelletjes, zoals kiekeboe. Adopteer je HatchiBaby en ontdek een wereld vol verrassingen!

www.hatchimals.com 

Consumentenadviesprijs: 69,99 euro

Meer in deze categorie: