Opwinding in het Kristalpaleis

27 september 2018

Een speelthema over prinsen en prinsessen, glanzende kristallen en een liefde die geen grenzen kent transformeert de slaapkamers van kinderen om tot een magische wereld van ijs. Veel verborgen geheimen en originele functies garanderen opwinding en tal van verschillende speelmogelijkheden.

Het sprankelende Kristalpaleis, gebouwd op machtige kliffen van ijs, is drie verdiepingen hoog. Het pad leidt via een kristallen brug recht naar de grote troonzaal, die wordt verlicht door de magische glans van het kristal uit de schatkamer. Hoog boven in de toren woont Finya, de ijsprinses. Ze bereikt haar kamer via een geheime trap. Van hieruit schrijft ze liefdesbrieven aan Florin, de Prins van de Lente. Helaas mag Finya Florin niet zien, omdat hij een prins van de lentewereld is. Hij is een gevaar voor het koninkrijk van sneeuw en ijs!

Het hele koninkrijk probeert Florin te verbannen uit de wereld van het ijs. De Yeti, Ahaka, is ook naar hem op zoek in zijn slee met helder schijnende lantaarns. Zelfs het koninklijk paar is op pad in hun slee. Finya is stiekem het kasteel uitgegleden om Florin te vinden. Op weg naar hem ontmoet ze de tovenares Sunniva met haar prachtige feniks, die de oplossing voor de twee geliefden onthult. Als ze allebei naar de Kristalpoort van de Winterwereld gaan en samen het magische kristal raken, zal de betovering verbroken worden en zal niets hun liefde nog in de weg staan. Finya moet deze magische plek vinden! Samen met Florin gaat ze op zoek naar de Kristaldiamant Schuilplaats. Gelukkig heeft Finya de sleutel waarmee ze de puzzel samen kunnen oplossen en de obstakels kunnen overwinnen. Maar kan Florin echt voor eeuwig in de ijswereld blijven door dit te doen?

Dit nieuwe thema, dat wordt vergezeld door een eigen PLAYMOBIL-animatiefilm, boeit fans met zijn uitgebreid ontworpen sets en aangrijpend verhaal. Details zoals de jurk van de prinses, die gedeeltelijk is bedrukt met thermisch reagerende kleuren, zodat ijskristallen verschijnen als het koud wordt, garanderen urenlang fascinerend speelplezier.

Meer in deze categorie: