“Spirit - Riding Free” van DreamWorks als nieuw PLAYMOBIL speelthema

27 september 2018

Liefhebbers van de populaire DreamWorks animatieserie “Spirit - Riding Free” kunnen voortaan spannende avonturen beleven met de nieuwe PLAYMOBIL-sets. Deze serie volgt het verhaal van Spirit, de mustang uit de animatiefilm “Spirit – Stallion of the Cimarron” uit 2002. Met dit nieuwe PLAYMOBIL speelthema vergezellen kinderen het tienermeisje Lucky op haar spannende ritjes met haar paard Spirit, en verzinnen ze terwijl hun eigen unieke verhalen.

Na de verhuis van de stad naar het platteland, moet Lucky haar weg vinden in het Wilde Westen. Ze mist haar vrienden en de verschillen tussen dit leven en haar leven in de stad zijn enorm groot. Ze woont samen met haar tante Cora in een groot huis. Het twee verdiepingen tellende huis, met zijn trap en geheime schuilplaats in de keukenvloer, biedt de familie veel ruimte. Lucky heeft zelfs haar eigen slaapkamer met een groot bed en haar eigen schatkist. Al snel wordt Lucky bevriend met twee andere meisjes, Abigail en Prudence. Kort daarna komt ze de wilde, ongetemde mustang Spirit tegen met wie ze meteen een speciale band ervaart. Een buitengewone vriendschap is geboren!

Samen met hun paarden Chica Linda, Boomerang en Spirit, gaan de drie tieners op pad voor wilde en opwindende ritjes over het platteland. Lucky's vader, Jim, heeft een zwak voor zijn dochter en haar vrienden. Met hem kunnen ze zelfs gaan kamperen in de wildernis en een groot kampvuur maken. Jim's wagen heeft voldoende ruimte voor bagage en benodigdheden. De drie meisjes kampen met een belangrijke probleem: Lucky moet een schoolproject doen met Maricela, de verwaande dochter van de burgemeester, die allesbehalve lief is voor Lucky! Kan het ooit nog tot een vriendschap komen? Met de nieuwe PLAYMOBIL-sets kan het originele verhaal over de speciale vriendschap tussen Lucky en Spirit in kinderkamers over de hele wereld worden gespeeld. Samen met de drie vrienden en hun paarden kunnen kinderen deel worden van het verhaal en hun eigen creatieve avontuur ervaren.

Meer in deze categorie: