Ready for take-off: Verken Mars met PLAYMOBIL

23 augustus 2018

Zowel kinderen als volwassenen zijn gefascineerd door de ruimte. Met het nieuwe speelthema van van PLAYMOBIL kunnen ze samen koers zetten richting Mars om er als astronaut avonturen te beleven.

Het grote Mars Ruimtestation is de uitvalsbasis voor het team dat op zoek is naar water op de rode planeet. Het station biedt heel wat plaats aan het team en hun apparatuur. Het station kan zowel rond de planeet zweven dankzij de jet-motoren, maar even goed op de grond geplaatst worden, dankzij de voetstukken.  Het laboratorium en de broeikas bieden een ruimte om grondstalen te onderzoeken en groenten te verbouwen. De slaapmodule is dan weer de plek om te ontspannen, en er is ook fitnessapparatuur om te trainen. 

Nieuwe astronauten komen toe door middel van de Mission Rocket met Lanceerbasis. De raket kan worden uitgerust met een bemande ruimtecapsule of een transportcontainer. Dankzij het platform dat op en neer kan worden bewogen, kan men de raket snel bevoorraden vanuit draaiende onderhoudskooien. Zodra het luik is gesloten, begint het aftellen en vertrekt de raket verticaal omhoog voor zijn reis in de ruimte.

Zodra ze aankomen trekken de astronauten op verkenning over het oppervlak van Mars. Ze gebruiken hiervoor het Mars Onderzoeksvoertuig, dat een verwijderbare elektronicamodule heeft, en de Mars Rover om water te zoeken en deze mysterieuze planeet te verkennen. Om zich te beschermen tegen inslaande meteorieten, kunnen de astronauten zich beschermen met hun Satellite  Meteoroid Laser.

Met de echte Marslanding in november in het achterhoofd, nodigt dit PLAYMOBIL-thema alle ruimtefans uit om te genieten van gevarieerde ontdekkingsreizen en spannende avonturen. De koppelbare en afneembare modules voor het ruimtestation, evenals de vele verschillende manieren waarop de afzonderlijke sets kunnen worden gecombineerd, zorgen voor langdurig speelplezier.

Laatst aangepast op donderdag, 23 augustus 2018 11:45
Meer in deze categorie: