“Blus elk brandje met PLAYMOBIL!”

23 augustus 2018

Het is overduidelijk: het PLAYMOBIL brandweerthema is onmisbaar in de kinderkamer! Vele kinderen dromen er immers van om op een dag een vlammenzee te trotseren als een echte held uit het brandweercorps. Met het vernieuwde brandweerthema van PLAYMOBIL kunnen deze kleine superhero’s in de huid kruipen van hun favoriete personage en de wereld van de brandweerman ontdekken!

Een hond met hoogtevrees in een boom? Of een brandje in een prullenmand in de school dat in een mum van tijd het hele klaslokaal in vuur en vlam zet? De fantasie van kinderen is onbeperkt. Vanuit de Brandweerkazerne krijgen ze de meest creatieve en fantasierijke oproepen binnen die ze met de helikopter vanop een afstandje kunnen observeren.

Naast de alomgekende brandweervoertuigen zoals de Brandweer ladderwagen en de Brandweer pompwagen, heeft PLAYMOBIL enkele nieuwe indrukwekkende voertuigen aan het assortiment toegevoegd. Met de nieuwe Brandweer terreinwagen met waterkanon, de Brandweer blusrobot of de Brandweer hoogtewerker kunnen kinderen eens voor een minder traditionele oplossing kiezen om de missie te klaren!

Enkele leuke weetjes over het PLAYMOBIL brandweerthema:

-7 nieuwe brandweersets met één hoofddoos en verschillende indrukwekkende voertuigen met mooie sprekende kleuren

-Verschillende voertuigen hebben een echt werkend waterkanon

-Multi-geluid en knipperlicht op verschillende voertuigen

-Enkele voertuigen kunnen gecombineerd worden met de RC module

Met het brandweerthema is de nieuwe generatie brandweermannen alweer verzekerd!

Meer in deze categorie: