En hier gaan we weer voor nieuwe avonturen!

23 augustus 2018

Vanaf september zijn er nieuwe speelsets beschikbaar in de verschillende werelden van SCHLEICH.

De grote manège(ref 42416) vormt het vertrekpunt voor nieuwe avonturen in de Horse Club. Deze bestaat uit het huis van de familie Kramer en de stallen van Jupiter en Cayenne. Het huis is mooi ingericht en heeft veel accessoires: gegarandeerd plezier!

Het Farm World-universum heeft veel verrassingen: terwijl de ouders voor de dieren zorgen op de nieuwe boerderij met stal(ref 42407), maken de kinderen plezier in de boomhut (ref 42408) op de schommel, de glijbaan, de ladder,... En na het spelen gaat er niets boven een goede picknick (ref 42426)!

In Wild Life vertrekken onderzoekers op zoek naar zeldzame soorten aan boord van hun all-terrain voertuig (ref 42410). Vergezeld door David, de ranger en zijn trouwe metgezel, de chimpansee, bereiden ze zich voor op nieuwe avonturen in de wildernis.

Ten slotte zorgt de speelset met het superwapen (ref 42455) voor een perfecte aanvulling op het gloednieuwe gamma rond de fantasiewereld van Eldrador: het ijsmonster staat tegenover de vuurleeuw, wat het begin aankondigt van een hectisch avontuur!

Meer in deze categorie: