Polly Pocket comeback!

23 augustus 2018

Bijna 30 jaar nadat Polly Pocket voor het eerst op de markt kwam, herlanceert Mattel dit najaar Polly Pocket. Eén van de meest favoriete speelgoedfenomenen uit de jaren ’90: compacte speelsets in verschillende thema’s met de originele micropopjes van 2,5 cm. Veel van de originele fans van Polly Pocket zijn ondertussen zelf ouders, die vandaag hun kinderen kunnen laten kennismaken met de wereld van Polly.

Samen met de nieuwe speelgoedlijn is er nieuwe content en een nieuwe ethiek – “Klein maar Moedig.” Die ethiek is de inspiratie voor gloednieuwe, geanimeerde content die Polly en haar vrienden tot leven wekt. Ze beleven de grootste avonturen in mini-formaat door transformatie door Polly’s magische medaillon en de kreet ‘Go Tiny’! Polly krijgt namelijk vaak te horen dat ze “te klein” is om de dingen te doen die ze wil doen. Maar Polly bewijst wat elk kind al weet… dat klein zijn geen beperking is, maar juist haar grootste kracht!

De nieuwe Polly Pocket speelsets hebben een frisse look met een knipoog naar haar verleden, met nieuwe miniatuurwerelden, de innoverende stick-technologie waarbij de popjes blijven plakken in de speelset en een verrassing in elke compact! De nieuwe speelsets sluiten nauw aan bij de nieuwe geanimeerde content, waardoor kinderen al hun favoriete Polly Pocket-avonturen kunnen naspelen!

De fantasie van kinderen wordt door elke compact anders aangesproken. Open de “Flamingo Floatie” compact om een flamingo zwemfeestje te onthullen. In de Cupcake speelset beeld je Polly in die aan het koken en zingen is met haar vrienden, of onthul een mini-chalet in de “Snow Globe” waar ze samen winterpret kunnen beleven!

De miniatuurcompacts zijn de allerkleinste speelsets, ideaal voor on-the-go plezier dat je zelfs met een ring aan je broek of rugzak kan hangen om overal mee naartoe te nemen! Ze bestaan in de verschillende versies: Polly’s Picknick, Lila’s Kast, Shani’s Concert, Polly’s Aquarium en nog veel meer die kinderen graag zullen verzamelen.

Mattel lanceert ook de speelset Polly’s Go Tiny kamer waarin ze kan transformeren naar mini-formaat, net zoals in de content, om daarna de grootste avonturen te beleven! In deze speelset zit zowel een Polly popje van 7,5 cm als een minipopje.

Meer Polly Pocket-fun is te zien op het Polly Pocket YouTube-kanaal, de geanimeerde tv-serie is vanaf september te zien bij VTM Kzoom.

Met Polly Pocket is geen droom te groot en geen avontuur te klein!

Meer in deze categorie: