“In afwachting van de real deal, schooltje spelen met PLAYMOBIL!”

18 juli 2018

Triiing! Zo klinkt de schoolbel... Of toch niet!? Tijdens deze periode van het jaar gaan er ook enkele belletjes af bij de ouders. De schoolvakantie gaat nog volop zijn gangetje, maar het nieuwe schooljaar komt al achter de hoek piepen. Met het nieuwe schoolthema van PLAYMOBIL wordt deze aanloop echt kinderspel!

Een spin ontleden in de les Biologie of stiekem een spelletje spelen tijdens de Computerles, alles is mogelijk in de nieuwe Ingerichte school van PLAYMOBIL. Met haar 2 klaslokalen, kantoor, kluisjes en sanitair blok, is de Ingerichte school volledig uitgerust voor de leukste rollenspellen tussen de schoolgangertjes en hun leerkrachten.

Om de realiteit en fantasie van kinderen nog meer te stimuleren, zijn er enkele uitbereidingssets toegevoegd aan het thema. Van het scheikundelokaal, naar het geschiedenislokaal, om ten slotte af te sluiten met een super vermoeiende basketbalmatch in het Sportlokaal. Variatie in het lessenpakket is ook in de PLAYMOBIL-wereld van onschatbare waarde!

Enkele leuke weetjes over het PLAYMOBIL schoolthema:

  • 5 schoolsets met één hoofddoos en verschillende uitbreidingssets
  • Digitale klok met wekfunctie
  • Echt werkende schoolbel
  • Toegankelijk voor rolstoelen dankzij de lift
  • Bord met echt krijt

Met PLAYMOBIL wordt terug naar school gaan voor elk kind een echt feest! Of voor diegenen die er niet zo veel zin in hebben... Een goedmakertje!

Meer in deze categorie: