Nieuw in ons Magic Puzzle assortiment!

18 juli 2018

Dit najaar hebben we 4 nieuwe items toegevoegd aan ons succesvolle Magic Puzzle assortiment van Clown Games: de Magic Puzzle Multi Color in 24-delig en 48-delig, de Magic Rainbow Ball en de Magic Cube 2-in-1.

Multi Color

Nieuw is de kleurvariatie met groen, oranje, blauw, rood, geel, zwart en grijs. Met deze Magic Puzzles, met 24 of 48 draaibare elementen, kun je allerlei leuke vormen maken!

Magic Rainbow Ball

Bij deze leuke puzzelbal draait het erom, zo snel mogelijk alle balletjes op de juiste plek te krijgen. Denk logisch na en puzzel alle gekleurde balletjes bij de ring in de juiste kleur! De Magic Puzzelbal bevat gekleurde balletjes en heeft één opening. De balletjes, die grenzen aan deze opening, kun je verplaatsen. Probeer in zo weinig mogelijk verplaatsingen alle balletjes op de juiste plek te puzzelen!

Magic Cube 2-in-1

Deze coole puzzel van Clown Games bestaat uit twee gedeeltes: een cube met 6 elementen en een cube met 12 elementen. Van beide puzzels kun je een kubus en een ster puzzelen. Je kunt ook beide puzzels combineren. Dit is een kleurrijke, geometrische puzzel, waar je steeds iets anders mee kunt maken!

Meer info:

Van der Meulen
uw contact: Saul de Wijs
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
gsm: 0475/50.50.05
website: https://www.vandermeulen.com/nl-nl/search?q=magic&Attribute__10=Clown+Games

Meer in deze categorie: