Levensechte pop Luvabella komt naar België

18 juli 2018

Spin Master loopt al jaren voorop met technologische ontwikkelingen in speelgoed. De nieuwe interactieve pop Luvabella is de volgende stap in deze ontwikkeling.

Zo kunnen kinderen haar voeden met een lepeltje of in slaap wiegen met haar eigen drinkfles. Een spelletje kiekeboe spelen? Ook dat kan. Bedek haar ogen en Luvabella doet mee. En kietel je de buik of teentjes, dan begint ze aanstekelijk te giechelen. Net als echte baby’s dat kunnen. Ieder kind dat voor Luvabella mag zorgen, voelt zich dan ook meteen een echte vader of moeder.

Maar wat Luvabella pas echt bijzonder maakt, is haar vermogen om nieuwe woordjes en zinnen aan te leren. Zo zegt ze in het begin nog maar weinig. Maar hoe meer je met haar speelt – ze is dol op haar speelgoedlammetje! – hoe meer woordjes en zinnen ze bijleert. Van schattig maar onverstaanbaar babygebrabbel naar complete zinnen. Ook hierin lijkt Luvabella veel op een echte baby. Zolang je haar maar voldoende aandacht geeft, blijft ze zich ontwikkelen. Luvabella heeft meer dan 500 unieke, natuurlijk reacties op de handelingen van het kind, waardoor elk kind altijd weer nieuwe dingen aan haar ontdekt.

www.spinmaster.com

Laatst aangepast op donderdag, 19 juli 2018 09:26
Meer in deze categorie: